AXIS M1025 IP VIDEO NADZOR KAMERA

01/02/2016 |

Najmanja HDTV 1080p mrežna video nadzor kamera sa HDMI izlazom i lokalnim MicroSD snimanjem
  • HDTV 1080p / 2MP kvalitet
  • Napajanje putem PoE mreže
  • HDMI izlaz (Micro) u HDTV 720p
  • Jednostavna i fleksibilna instalacija

Preuzimanje dokumenta

AXIS M1025 Network Camera – Specifikacija

HDTV video nadzor performanse, uz HDMI port

AXIS M1025 isporučuje HDTV 1080p i 2 megapixel rezolucije u maksimalnom broju slika u sekundi, sa višestrukim H.264 Motion i JPEG video strimovima, koji su pritom individualno konfigurabilni za različite potrebe kvaliteta i ograničenja protoka. Prilikom povezivanja kamere preko HDMI micro izlaza direktno se može pratitti prenos na javnom monitoru u HDTV 720p. Uz širok horizontalni ugao snimanja od 94 stepena, ova kamera je idealna za širok spektar primene.

 

Funkcionalna fleksibilnost instalacije

Ukoliko je potrebno nadgledati uske hodnike ili prolaze, AXIS M1025 podržava Axis’ Corridor Format koji se prilagođava nadzoru dugačkih prostora kao što su hodnici ili prolazi. Ugradna spona i proširiv nosač su takođe dostupni kako bi se kamera uklopila u širok spektar različitih i specifičnih instalacija. Dizajnirana za jednostavnu i fleksibilnu instalaciju, AXIS M1025 se može napajati putem PoE mreže, kao i pomoću 5 V DC ulaza. Kamera ima podršku u vidu snimanja na memorijskoj kartici, koja zajedno sa AXIS Camera Companion besplatnom video menadžment platformom za upravljanje do max. 16 kamera u sistemu, nudi ekonomično i isplativo rešenje za video nadzor budžete koji su osetljivi na visoku nabavnu vrednost.

 

AXIS M1025 IP video nadzor kamera

Sa HDTV rezolucijom, AXIS M1025 pruža, ili više detalja za potrebe identifikacije, ili prikaz šireg vidnog polja za potrebe digital signage i marketing industrije.