AXIS P1365-E IP KAMERA

01/02/2016 |

Za video nadzor visokih performansi u svim svetlosnim uslovima
  • Lightfinder i WDR – Forensic Capture
  • HDTV 1080p in 50/60 fps
  • Axis Zipstream tehnologija
  • Radna temperatura od -40 ºC do 50 ºC
  • IP66, IP67 zaštitno kućište i NEMA 4X zaštita od prašine, jakog vodenog mlaza i udarca

Preuzimanje dokumenta

AXIS P1365–E Fixed Network Camera – Specifikacija

AXIS P1365-E IP kamera isporučuje odličan HDTV 1080p video kvalitet od 50/60 frejmova po sekundi u H.264 i Motion JPEG kompresiji. Dan/noć funkcionalnost kamere sa P-Iris objektivom za izuzetnu jasnoću slike, Digitalna Pan-Tilt-Zoom funkcionalnst, višestruki individualno konfigurabilni video strimovi, i pojednostavljena instalacija sa daljinskim fokusom, brojačem piksela i PoE napajanjem – čini ovu kameru idealnim izborom za širok spektar instalacionih potreba.

Takođe su podržani dvosmerni audio, audio detekcija, video detekcija pokreta, aktivni alarm protiv ometanja rada, kao i microSD/microSDHC slot za opciono lakalno snimanje video nadzor materijala. Kamera je pogodna za spoljašnju upotrebu na aerodromima, u bankama, u radnjama, za nadzor gradova, saobraćajnica, kao i za bilo koju primenu koja zahteva pokrivanje većeg prostora, ili koja zahteva izuzetno visoke detalje posmatrane scene.

WDR – Forensic Capture

Uz WDR – Forensic Capture funkcionalnost koju kamera AXIS P1365-E podržava, video zapis je visoko prilagođen korišćenju u forenzičke svrhe i omogućava ekstremni nivo prikazivanja detalja – čak i u scenama sa vrlo složenim uslovima osvetljenja. Štaviše, AXIS P1365-E omogućuje jednostavan i neprimetan prelaz između WDR i Lightfinder režima rada.

 

‘Zipstream’ i ‘Arctic Temperature Control’

Axis’ Zipstream tehnologija svojstvena kameri AXIS P1365-E u velikoj meri smanjuje potrošnju mrežnih resursa i zahteve skladištenja video nadzor materijala u H.264 kompresiji.
‘Arctic Temperature Control’ omogućuje startovanje rada kamere i njeno funkcionisanje u temperaturnom opsegu od -40 °C do 50°C (od -40 °F do 122 °F).