Imlek ulaže u Milestone tehnološke inovacije

06/06/2018 |

Balkanski gigant u proizvodnji mlečnih proizvoda „Imlek“ ulaže u tehnološke inovacije Milestone-a

Milestone Systems je izabrao Beograd da bude domaćin prvog tehnološkog događaja

te vrste, „Milestone Integration Day Serbia“

…Maj 2018. g. balkanski gigant u proizvodnji mlečnih proizvoda Imlek ulaže u tehnološke inovacije Milestone-a, kako bi obezbedio bezbednu radnu sredinu svojim zaposlenima, a takođe i u cilju da poboljša kvalitet svojih proizvodnih procesa. Kompanija, koja posluje na tržištima Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije pohvalila se povećanjem potražnje odnosno smanjenjem robe na lageru, a takođe i sve manjom učestalošću nesrećnih slučajeva, koje pričinjavaju vozači viljuškara.

U kompaniji Imlek su se suočavali sa nizom slučajeva internih i eksternih incidenata a takođe i sa slučajevima vandalizma, ali uz pomoć softvera kompanije Milestone, konkretno vreme i lokacija incidenta su postali izuzetno brzo pristupačni, obuhvat kamera je veći, a sredstva za analizu su sa mnogo većim mogućnostima za daljinske operacije.

Glavna prednost je u tome, što nam je sada pristupačna bilo koja kamera ili snimak, koji može biti napravljen bilo gde u okviru naše kompanije. Sa prethodnim sistemima video nadzora, DVR, imali smo pristup kamerama samo lokalno. Od kada smo implementirali rešenja kompanije Milestone, uštedeli smo dosta vremena i finansijskih resursa. Sistem povećava našu efikasnost, omogućavajući nam da smanjimo krađe i vandalizam, a pružaju nam i jednu neverovatnu mogućnost za prevenciju i obuku našeg osoblja„, rekao nam je Radiša Knežević, načelnik „Sektora za bezbednost“ u Imlek-u.

 

O kompaniji Milestone: Kompanija je osnovana 1998. godine. Milestone Systems je svetski lider u izradi softvera za sisteme video nadzora. Naša partnerska mreža je integrisala rešenja za video nadzor u više od 150 000 instalacija, koje imaju izuzetno široku primenu, kako u bezbednosti, tako i za druge primene – van bezbednosti. Cilj Milestone Systems–a je da omogući svojim korisnicima da poboljšaju organizacione procese i stepen sigurnosti u svojim kompanijama, putem upravljanja, integracije i nadgradnje sistema video nadzora.

 

O kompaniji IP Way: Fokusirani na distribuciju video nadzor solucija najvišeg kvalieta i pružanjem kompletnog sistema podrške u svim fazama realizacije projekata, IP WAY predstavlja pouzdan oslonac svim svojim partnerima u realizaciji širokog spektra IP video nadzor projekata. Profesionalnim odnosom prema tržištu, IP Way je u regionu Balkana prepoznat i priznat kao partner od poverenja prilikom implementacije novih tehnologija i aktivne podrške na tom putu.