Nova Axis M20 serija IP kamera

03/11/2016 |

Nova Axis M20 serija IP kamera za ekonomičan video nadzor
  • Mala ’bullet-style’ kamera
  • Za spoljnu montažu
  • Ugrađen IR
  • HDTV video kvalitet do 4 MP
  • Jednostavna instalacija
  • Axis Zipstream tehnologija

Kompaktna serija AXIS M20 mrežnih kamera nudi izuzetan kvalitet slike, čak i noću. Pored toga, M20 serija kamera je iznenađujuće pristupačna u odnosu na troškove nabavke, instalacije i održavanja.

WDR Forensic Capture – omogućuje optimizaciju svetlosno nenaglašenih ili svetlosno prenaglašenih scena, za potrebe efikasnijih istražnih radnji incidentnih događaja.

Dodatno, za nadzor dugih, koridorskih prostora Axis Coridor Format omogućuje portretno formatirani video strim koji maksimizuje kvalitet slike i eliminiše pri tom gubitke na strani mrežnih i snimačkih resursa.

Axis M20 serija IP kamera za video nadzor

Mnoštvo funkcionalnosti, po pristupačnoj ceni

AXIS M20 serija mrežnih kamera stiže sa naprednom Axis tehnologijom kao što su Axis Zipstream i Axis Corridor Format. Ove kamere omogućuju uštedu snimačkih kapaciteta i mrežnih resursa, a istovremeno pružaju visok kvalitet slike.

Horizontalni ugao vidljivosti od 130° i 150° omogućuje kamerama iz Axis M20 serije efikasnu pokrivenost velikih površina. Dodatno, uz HDTV 1080p do 4MP /Quad HD 1440p i uz ugrađen IR, ove Axis kamere isporučuju visoku rezoluciju, čak i u mraku.

Vrhunske performanse, čak i u zahtevnim okruženjima

AXIS M2025-LE i M2026-LE IP kamere mogu raditi na temperaturama od -30 °C do +50 °C. Kamere dolaze sa integrisanom zaštitom od sunca i kiše, a sa IP66 i NEMA 4X zaštitom kućišta, ove kamere su otporne i na otežane vremenske uslove kao što su jaki vetrovi, kiše i oluje, prašina i formiranje leda.

Jednostavna instalacija, na bilo kom mestu

AXIS M20 serija mrežnih kamera je pogodna za instalaciju i u zatvorenom i na otvorenom prostoru – uz opcije montaže na zidovima, plafonima, stubovima ili u uglovima.

Kamere Axis M20 serije su otporne na kišu, sunce, kao i na visoke i niske temperature. Pored toga, one dolaze sa fabrički podešenim fokusom i podržavaju PoE, za jednostavnu instalaciju, uz pomoć samo jednog kabla.

Pogledajte tehničke karakteristike 2MP i 3MP kamere iz Axis M20 serije IP kamera:

IP kamera AXIS M2025-LE – tehničke specifikacije

IP kamera AXIS M2026-LE – tehničke specifikacije