Video nadzor podrška industriji regiona

02/02/2018 |

Video nadzor podrška, pokrivenost i edukacija pri vodećoj platformi za video nadzor i ICT industriji.

Kompanija Upstream ICT Alliance organizuje i vodi informativni portal za podršku video nadzor industriji regiona zemalja Balkana.

Ovom prilikom vama – uvaženim video nadzor profesionalcima, kao i vama – uvaženim kupcima i korisnicima video nadzor rešenja i usluga ukazujemo na pozitivne tržišne efekte koje smo za video nadzor i korespodentnu ICT industriju razvili.

Centralno mesto za informisanje o aktuelnostima, tehnologiji, novim proizvodima i rešenjima

Portal videonadzor.net za relativno kratko vreme izrastao je u online izvor br.1 kada su u pitanju nove video nadzor tehnologije i povezane ICT solucije. Na našu mejling listu osim sistem integratora iz regiona, prijavljivali su se tokom godine koja je za nama i CSO, CIO, CEO, CTO i video nadzor profesionalci iz malih, srednjih i velikih kompanija iz regiona.

Ovo nam je istovremeno dalo i dodatnih podsticaj da naš rad napravimo još boljim, transparentnijim i prisnijim sa tržištem video nadzor solucija i korespodentnih ICT rešenja.

Danas, portal za video nadzor i povezana ICT tehnološka rešenja može se pohvaliti da uživa poverenje video nadzor profesionalaca i sektora krajnjih korisnika kada su pravovremeno izveštavanje i pred-prodajne konsultativne aktivnosti u pitanju.

Sektor video nadzora, bilo da se radi o kupcima, ili video nadzor profesionalcima oslanja se na portal kompanije Upstream ICT Alliance da dobije egzaktnu informaciju, i to uvek sa mogućnošću dodatne ekspertize i konsultacija u vezi sa određenim projektnim zadatkom i/ili u vezi sa bilo kojim drugim interesnim segmentom.

Izuzetni profesionalni žurnalisti, ali takođe i dugogodišnji profesionalci iz sektora video nadzora i korespodentnih ICT tehnologija pišu i daju svoj doprinos za portal, čime ćemo i ubuduće nastojati da tržištu isporučujemo uvek profesionalno izveštavanje o svim centralnim aktuelnim temama u regionu i u svetu.

Pozicioniranje vodećih sistem integrator i distributerskih firmi i unapređenje odnosa sa kupcima

Rangiranje portala u samom vrhu online pretraga kada su u pitanju ključne reči i fraze povezane sa video nadzor terminologijom, omogućava direktnu korist partnerima – sistem integrator firmama i distributerskim kompanijama da brže, lakše i efikasnije stupe u direktan kontakt sa tržištem i da realizuju poslovne prilike.

Na primer, za fraze poput „video nadzor zakonsko održavanje“ ili „video nadzor zakonska regulativa“ , zatim „napredna video analitika“ ili „video analitika“, kao i sa još 50+ sličnih fraza visoko smo rangirani u Google pretragama, što našim partnerima koje na portalu pozicioniramo donosi direktnu korist u smislu direktne komunikacije sa kupcima i u smislu realizacije projekata svih veličina.

Online pretrage u potrazi za adekvatnim video nadzor rešenjima, za region Balkana, generišu u proseku 17.000+ posetilaca na mesečnom nivou – To predstavlja otvoren prodajni komunikacioni kanal od 200.000+ kupaca godišnje.

Naš portalje namenski vodeći portal za video nadzor i povezana ICT infrastrukturna rešenja koji nastoji da servisira i podrži veliku većinu ovih pretraga i da omogući interakciju profesionalaca i krajnjih korisnika.

Kompanija Upstream ICT Alliance kreirala je set profesionalnih alata kojim podržava pred-prodajne procese firmi-članica alijanse koje su pozicionirane na portalu videonadzor.net.

Trenutno, u fazi razvoja i rangiranja portala koja i dalje traje, osim partnera koji su se odlučili za profesionalno, stateško partnerstvo sa nama, još nekolicini firmi omogućili smo besplatan, ali vremenski ograničen demo nalog na portalu, kako bi kupci mogli biti u stanju prepoznati reputabilne i od poverenja sistem integratore i distributere i kako bi, uz usputnu edukaciju, realizovali uspešnu saradnju sa ovim sistem integratorima i distributerima iz regiona.

Stojimo na raspolaganju svim licenciranim sistem integratorima i distributerima sa vremenski ograničenim besplatnim demo nalogom na portalu videonadzor.net, za profesionalnu optimizaciju pozicioniranja poslovanja na našem portalu, kako bi imali mogućnost direktnih prosleđivanja upita kupaca, ili korišćenje drugih pogodnosti i profesionanih servisa koje za sektor organizujemo.

Vaša firma se još uvek ne nalazi na VideoNadzor.Net vodećoj zajednici video nadzor profesionalaca? Ili ste pozicionirani, ali u okviru besplatnog, vremenski ograničenog demo naloga? Kontaktirajte nas kako bismo uspostavili profesionalnu saradnju i omogućili vam veću izloženost i bolju komunikaciju sa tržištem i kupcima u vašem regionu.

Distributivni program optimizovan da podrži video nadzor instalacije i ICT infrastrukturne projekte

Naučeni da ne radimo stvari na pravi način, jer smatramo da univerzalno pravog načina zapravo i nema – okrenuli smo se filozofiji da radimo uvek prave stvari. Pristup „Doing Things Right“ naspram „Doing the Right Things“ pristupa upravo je ono što diferencira taktizere od strateški opredeljenih tržišnih aktivatora.

Vođeni time, uz regionalni informativni portal koji predstavlja podršku u pred-prodajnim procesima za video nadzor profesionalce, osluškivanjem potreba tržišta razvili smo i direktan distributivni program koji nije u suprotnosti, već u potpunoj korelaciji sa već postojećim prodajnim kanalima u regionu.

Na ovaj način, sistem integratori oslanjaju se prvenstveno na naš ekskluzivni distributivni program mrežne infrastrukture, optimizovan prvenstveno za video nadzor primenu – AETEK – a koji je zahvaljujući svom inovativnom i namenskom portfoliju, u partnerstvu sa kompanijama Avigilon, Axis, Bosch i drugima, realizovao za kratko vreme velike infrastrukturne video nadzor projekte na skoro kontinentima.

Tu je i prateći mrežni program LANTECH, za video nadzor i korespodentna ICT rešenja u transportnom sektoru. Za retail analitiku sistem integratori od sada imaju dodatnu tačku oslonca uz V-COUNT napredne solucije, a za rešenja u domenu napredne video analitike sistem integratorima pružamo kastomizirane solucije kompanije IPSOTEK – koja je takođe partner i kompatibilna platforma sa svim vodećim proizvođačima VMS i profesionalnih video nadzor rešenja.

Kao dodatni oslonac sistem integratori u regionu mogu računati i na podršku za Nemački brend DOORBIRD, ONVIF kompatibilnih IP video interfona, takođe dostupnih kroz Upstream ICT Alliance distributivni program.

Distributerski program, po posebnim komercijalnim uslovima, ali i projektni demo lager i experience showroom room u Beogradu za integratore i njihove kupce dostupan je svim video nadzor profesionalcima koji se odluče za strateško pozicioniranje poslovanja na našem portalu. Za dodatne informacije i za pokretanje saradnje prosledite nam upit putem kontakt formulara.

Unapređenje prodajnih procesa u segmentu ponude i potražnje za video nadzor i korespodentnim ICT rešenjima

Činiti pravu stvar, uvek je pametnije nego raditi stvari „na pravi način“. Upravo na ovoj krilatici ali ujedno i poslovno strateškoj trajektoriji, Upstream ICT Alliance tim kreirao je jedinsteven u regionu set poslovnih alata za podršku sektoru video nadzora i korespodentnih ICT rešenja.

Naš informativni portal aktivira najveći broj kupaca i video nadzor profesionalaca u regionu Balkana svakog meseca, informišući ih i izveštavajući o inovativnim proizvodima, rešenjima, tehnologijama, seminarima i sertifikacionim programima.

Na našoj newsletter listi nalaze se, naši uvaženi partneri – video nadzor profesionalci, kao i krajnji korisnici – direktori Security i IT sektora velikih multinacionalnih kompanija i finansijskih institucija u regionu, kompletan sektor projekanata u regionu Balkana, zaposleni u državnim institucijama u čijem užem opisu posla je planiranje, nabavka, implementacija i održavanje video nadzor i korespodentnih ICT rešenja.

U saradnji sa partnerima-članicama Upstream ICT Alliance pružamo konsultativnu podršku za sektor krajnjih korisnika, a generisanje i prosleđivanje lead-ova korisnika uvek adekvatnom sistem integratoru ili distributeru, čini prodajne procese bržim, kvalitetnijim i efikasnijim.

Upstream ICT alliance poseduje kompletno, sistemsko rešenje i poslovne alate optimizovane za unapređenje poslovanja u domenu video nadzor solucija i sistema tehničke zaštite. Saradnjom sa nama potvrdićete postojeća, ali i stvoriti nova partnerstva u sektoru koja će generisati nove projekte i novu vrednost.

Postanite Partner na vodećoj regionalnoj platformi za video nadzor industriju i unapredite vašu komunikaciju sa tržištem i kupcima!

Radujemo se novoj razvojnoj godini koja je pred nama i pred našim partnerima-članicama strateške alijanse.