WIFI KAMERE HIKVISION 4K REZOLUCIJE SA SOLARNIM NAPAJANJEM

30/08/2021 |

Hikvision Wi-Fi nadzorna kamera sa solarnim napajanjem savršeno odgovara video nadzor instalacijama gde su potrebne robusne performanse, ali i gde konvencionalna strujna napajanja i Ethernet kablovi nisu opcija.
Ova Hikvision Wi-Fi nadzorna kamera sa solarnim napajanjem predstavlja idealan video nadzor komplet za farme, šumska područja, kao i za izazovne infrastrukturne projekte ili za povremena sportska i kulturna dešavanja.

 

Fleksibilno video nadzor obezbeđenje

Često krajnji korisnici ili sistem integratori moraju sami kupiti i sastaviti različite delove video nadzor opreme kako bi izgradili samostalni bezbednosni sistem za primene u kojima električna energija i internet nisu dostupni. Za ovaj proces potrebno je mnogo dizajnerskog rada i vremena da se pronađu odgovarajući delovi i adekvatna oprema za video nadzor, a rezultat je često uvećanje troškova i lične energije, uz upitnu sistemsku stabilnost, a vrlo verovatno i uz očekivane poteškoće u funkcionisanju i korišćenju sistema. Međutim sada, Hikvision Wi-Fi solucija može biti instalirana veoma lako i od strane samo jedne osobe, čime je obezbeđena efikasnost, stabilnost i jednostavnost upotrebe.

Nije potrebno električno ožičenje ni mrežni kablovi!

Pokretan solarnom energijom, ovaj video nadzor komplet se postavlja bez ikakvih električnih instalacija. Ugrađena baterija podržava pametno upravljanje napajanjem i dugoročno skladištenje energije, pa na ovaj način korisnici mogu uživati u neprekidnom radu do 7 dana bez direktne sunčeve svetlosti. Podržavajući više standarda, uključujući GSM, VCDMA i 4G LTE, postavke Wi-Fi Hikvision video nadzor kompleta se lako i bežično povezuju sa internetom putem mobilnih mreža.

 

 

Jednostavna instalacija

Lagani i profesionalni modularni dizajn omogućuju instalacioni proces bez ikakve mehaničke opreme, što značajno smanjuje troškove instalacije i vreme. Dodatno, WiFi Hikvision bežične kamere za video nadzor dizajnirane su za spoljnu upotrebu i neometano rade u ekstremnim vremenskim uslovima, bilo da se radi o jakom vetru, kiši ili drugim intenzivnim padavinama.

Izuzetno niske temperature? Nema problema.

Obične baterije često gube snagu ili potpuno ne rade zimi. Ali Wi-Fi Hikvision bežične kamere na solarno napajanje dolaze sa baterijom koja radi na temperaturama do minus 20°C.

HikVision WiFi kamera DS-2XS6A87G1-L/C32S80
• EXIR 4G solarna IP kamera
• Visok kvalitet snimka, 4K (8MP) rezolucije
• 24/7 kolor režim rada
• True WDR tehnologija za jasne slike i u svetlosno izazovnim i promenljivim okruženjima
• Deep Learning – detekcija klasifikovanih objekata poput ljudi i vozila
• 80W solarni panel, 30Ah dopunjiva litijum baterija
• LTE-TDD/LTE-FDD/WCDMA/GSM 4G wireless network transmisija, podrška za Micro SIM card
• IP67 stepen zaštite
• Integrisan 64GB eMMC snimački prostor

Kako Kupiti?

Planirate nabavku solarnog Wi-Fi video nadzor rešenja? Kontaktirajte nas kako biste dobili profesionalnu podršku, od planiranja do instalacije i obuke za rukovanje sistemom. U saradnji sa licenciranim integrator partnerima obezbeđujemo najbolje komercijalne uslove, uz profesionalnu instalaciju i produžene garantne rokove na opremu i radove.