Wisenet HD+ serija video nadzor kamera i snimača

22/08/2018 |

Wisenet HD+ serija video nadzor kamera i snimača predstavlja idealno rešenje za korisnike koji još uvek nisu u potpunosti spremni za prelazak na IP video nadzor tehnologiju. 

Predstavljamo vam novu Wisenet HD+ seriju video nadzor kamera i snimača koje isporučuju izuzetno visok nivo detalja u sceni i pružaju dodatnu sistemsku upotrebnu korisničku vrednost.

 

Wisenet HD+ video nadzor kamere isporučuju izuzetne detalje u FullHD rezoluciji, putem standardnog koaksijalnog kabla

Nova Wisenet HD+ serija proizvoda uključujući segment AHD tehnologije, pruža izvanredan kvalitet slike i izuzetan nivo detalja u sceni, i to putem postojećeg koaksijalnog kabla. Wisenet HD+ kamere i DVR snimači dizajnirani su da privuku pažnju kupaca koji žele video nadzor u FullHD rezoluciji, ali nisu još uvek spremni da migriraju sa AnalogHD na IP mrežna video nadzor rešenja.

Sa konkurentnim cenovnim rangom, više modela kamera i video nadzor snimača u Wisenet HD+ seriji omogućuju pristupačnu nadogradnju za stare analogne sisteme, kao i za nove video nadzor instalacije.

wisenet_hd_video_nadzor_kamere_1

Bez enkodera, konvertera ili svičeva

Plug&play Wisenet HD+ serija podržava prenos FullHD slike i audio signala bez ikakvih smetnji ili gubitka slike čak do 500m dužine, koristeći standardni koaksijalni kabl. Wisenet HD+ serija kamera i DVR snimača predstavlja troškovno-efikasnu soluciju jer je veoma jednostavna za implementaciju i nema potrebe za dodatnim troškovima u smislu prateće enkoder-konverter-svič investicije, setovanja i instalacije ove opreme.

 

Karakteristike Wisenet HD+ paketa

Svih sedam modela kamera omogućuju dan/noć režim rada sa integrisanim IR-cut filterom. Ova serija kamera takođe je opremljena sa funkcionalnostima poput detekcije pokreta, dualnog napajanja i SSNRIV, najnovijom generacijom Samsung Super Noise Reduction tehnologije za redukciju šuma. Ova Samsung tehnologija eleminiše šum u sceni u uslovima slabog osvetljenja, bez zamućenja slike, uz dodatnu pogodnost do 70% smanjenja potrošnje mrežnih propusnih kapaciteta, ili prostora za arhiviranje snimaka, što dodatno povećava korisničku upotrebnu vrednost sistema i čini sam sistem znatno efikasnijim.

 

Multi-streaming i snimanje u realnom vremenu

Tri modela Wisenet HD+ DVR snimača mogu istovremeno snimati u realnom vremenu na svim kanalima, dok simultano izvršavaju multi-stream putem mreže uključujući i mobilne uređaje. Video nadzor solucija koja podržava multi-strim tehnologiju značajno uvećava korisničke mogćnosti bilo da se radi o operateru, administratoru, ili o vlasniku sistema. Pristup kamerama u sistemu može se obaviti značajno efikasnije i brže kada su na raspolaganju višestruki strimovi prilagođenih rezolucija.

 

Jednostavna i efikasna instalacija

Instalateri sa ograničenim, ili veoma skromnim iskustvom u domenu IP mrežnih sistema, mogu koristiti Wisenet HD+ seriju kamera i video nadzor solucija kao idejno rešenje za laku i efikasnu instalaciju. Ova serija snimača kamera instalira se po istom principu kao i konvencionalni analogni video sistemi. Za instalaciju i puštanje u rad nisu potrebni enkoderi, konverteri ili svičevi, a u slučajvevima korišćenja već postojeće koaksijalne kablovske infrastrukture, troškovi instalacije i vreme potrebno za setovanje sistema svedeni su na minimum.

 

Doživite superioran kvalitet slike (max. 4MP)

Nova Wisenet HD+ serija analognih kamera podržava kamere od 4MP (2560px x 1440px) i od 2MP (1920px x 1080px) rezolucije pružaju izuzetan kvalitet slike do poslednjeg detalja. Izuzetno precizna slika, bez zamućenih detalja, ne samo da pruža bolje performanse od postojećeg analognog sistema, već i podržava iste rezolucije kao i mrežni IP sistemi bez ikakvog kašnjenja, a slike koje dostavlja su mnogo jasnije i živopisnije. Wisenet HD+ serija 4MP kamera predstavlja idealno rešenje za srednje i velike projekte, koji zahtevaju veoma pouzdan i siguran sistem video nadzora, dok su istovremeno cenovno značajno efikasniji većine konkurenata.

 

 Čistija slika sa WDR 120dB, defog i noise reduction funkcionalnostima

Wisenet HD+ serija kamera od 2MP pruža čistiju sliku uz pomoć WDR 120dB funkcionalnosti, čak i u uslovima kada je jako pozadinsko osvetljenje. Hanwha Techwin tehnologija za filtriranje magle iz scene pruža zadovoljavajuće rezultate u područjima gde je neophodan konstantan nadzor i situacioni pregled poput aerodroma, luka, gradova,…

 

Prenos slike na do 500m udaljenosti

Wisenet HD+ serija kamera može da prenosi odličan kvalitet video i audio zapisa do 500m pomoću koaksijalnog kabla i bez ikakvog kašnjenja prenosa. Ova serija proizvoda predstavlja troškovno-efikasno rešenje, jer omogućava korisnicima prenos slike na većim rastojanjima nego što je to slučaj kod običnih analognih sistema pa je samim tim olakšan posao i instalaterima i krajnjim korisnicima.

video_nadzor_snimac_500m

 

DVR podržava 4K rezoluciju putem HDMI porta

Wisenet HD+ DVR video nadzor snimači pomoću HDMI porta, omogućuju da se slika sa četiri 2MP AHD kamere prati na četiri podeljena ekrana u 4K rezoluciji.

video nadzor snimači 4K

Lako i fleksibilno rešenje za buduća proširenja i nadogradnje

Kako su DVR karakteristike AHD tehnologije kompatibilne i sa Wisenet HD+ serijom kamera, čak i sa standardnim analognim kamerama, korisnici mogu izbeći ili značajno smanjiti troškove dodatne opreme za nadogradnju već postojećeg sistema ili kompletnu zamenu sistema. Prilikom nadogradnje vašeg postojećeg sistema na Wisenet HD+ video nadzor sistem, nema dodatnih troškova, odnosno nema potrebe za dodatnim kabliranjem, jer je pomoću HD+ serije moguće preneti sliku fullHD rezolucije preko već postojeće kablovske infrastrukture, što u mnogome umanjuje troškove i štedi vreme potrebno za zamenu/postavljanje novih kablova.

 

Veoma laka instalacija

U poređenju sa kompleksnijim IP rešenjima, AHD tehnologija je veoma jednostavna i laka za instalaciju, a pritom pruža izvanredan kvalitet slike u FullHD rezoluciji. Pošto se instalira po istom principu kao i konvencionalni analogni video nadzor rsistemi i ne zahteva nikakvo specifično predznanje, možete uštedeti i vreme i uloženi napor, a opet kreirati video nadzor soluciju koja će odgovoriti na sve tražene projektne zahteve korisnika.

Za detaljnije informacije o Hanwha Wisenet HD+ seriji proizvoda kao i o partner mreži sistem integrator kompanija kod kojih možete kompletirati kupovinu, kontaktirajte ovlašćenog Hanwha Techwin distributera, kompaniju C.C.T.V Centar Master.