U potrazi ste za jefitnijim video nadzor sistemom koji Vam je potreban samo za osnovne, nadzorne potrebe? CCTV video nadzor sistemi današnjice, iako tehnološki daleko iza IP video industrije, podržavaju savremene kompresione standarde arhiviranja, omogućuju sve uobičajene osnovne korisničke funkcije i pružaju nedvosmisleno jasnu i kvalitetnu sliku.

Distributeri

Show all

Distributeri profesionalne video nadzor opreme u domenu CCTV video nadzor tehnologije na raspolaganju su Vam za pokretanje saradnje ukoliko ste sistem integrator, a ukoliko ste krajnji korisnik možete im se obratiti za sve informacije o aktuelnoj tehnologiji, proizvodima, promocijama i specifičnim rješenjima za koje imate interesovanje. Od distributera možete dobiti i pravu preporuku za sistem integratora koji Vam može kvalitetno i pouzdano instalirati sistem i obučiti Vas za korišćenje istog

Sistem integratori

Show all

Sistem Integratori, odnosno licencirane, iskustveno-pouzdane firme koje se bave direktnom prodajom prema krajnjim korisnicima, kao i pratećom instalacijom, setovanjem i puštanjem sistema u rad – Na raspolaganju su Vam ukoliko ste u potrazi za konkretnim CCTV video nadzor sistemom koji je u skladu sa Vašim potrebama i budžetom. Kontaktirajte sistem integratore koji posluju u Vašoj neposrednoj blizini i raspitajte se detaljnije o željenom sistemu, cijenama i uslovima kupovine.