About partner

Alarm automatika d.o.o. je regionalni tržišni lider u osmišljavanju i izvedbi cjelovitih, inovativnih i integriranih rješenja tehničke zaštite. Počeli smo kao instalateri tehničke zaštite 1989., a zbog nedostupnosti adekvatnih uređaja smo se orijentirali ka uvozu. Do 2000. smo se razvili u najvećeg distributera uređaja tehničke zaštite u Hrvatskoj, kasnije i u zemljama regije, s veoma razvijenom mrežom kupaca i partnera.

Zaštita kompleksnijih objekata koji se štite s više različitih sustava tehničke zaštite – od projektiranja do izvedbe, održavanja i softverske integracije – središnja nam je djelatnost zadnjih desetak godina. Uspješnost rada je verificirana i 3A Certifikatom bonitetne izvrsnosti za rezultate poslovanja u 2008., 2009., 2010., 2013., 2014. i 2015. Kako bi svojim korisnicima osigurali tehnološki napredno i cjelovito rješenje tehničke zaštite posebne napore ulažemo u praćenje i implementaciju novih tehnologija.

Razmišljamo poduzetnički i dugoročno što prije svega znači da sa svojim korisnicima njegujemo odnose poštovanja i povjerenja usmjerene stvaranju vrijednosti.

contact us

Organizacija orijentirana korisnicima

Profitni centar Veleprodaja orijentiran je prvenstveno na tvrtke koje se profesionalno bave ugradnjom sustava tehničke zaštite. Profitni centar Projektni poslovi orijentiran je krajnjim korisnicima tehničke zaštite čije je poslovanje rizičnije a objekti kompleksniji i dislocirani. U projekte zaštite se uključujemo u svim njegovim fazama bilo izravno bilo posredstvom sistem integratora.

O poslovanju u zemljama regije brine profitni centar Izvoz. Osnovana su predstavništva u Beogradu, Sarajevu, Banja Luci, Podgorici, Ljubljani i Skopju, a u desetak zemalja regije poslujemo putem partnerskih tvrtki. Proizvodne organizacijske jedinice bave se razvojem vlastitih robnih marki prilagođenih specifičnim potrebama tržišta na kojima tvrtka djeluje, a IT odjel razvija softvere za centralizaciju ABSistemDC(NG)® i integraciju ABSistemDCi®.

Pravni i financijski poslovi, upravljanje ljudskim resursima, marketing, nabava, logistika i servis su organizirane kao dugoročne funkcije tvrtke kojima je glavna zadaća fokusirati i poticati profitne i proizvodne centre na dugoročnu održivost poslovanja.

Cjelovitost proizvoda i usluga

Širok raspon ponude opreme i usluga potrebnih za implementaciju potpuno funkcionalnog sustava zaštite u objektima svih veličina i namjena omogućava nam da riješimo probleme korisnika i ispunimo njihove želje i očekivanja bolje od konkurencije.

Poslovne aktivnosti se utemeljene na načelima procesnog pristupa upravljanja kvalitetom, a unapređenja naših usluga su u potpunosti prilagođena zahtjevima naših zadovoljnih klijenata, koje svakodnevno potvrđujemo znanjem te stručnošću naših kadrova.

ISO 9001:2008 i ISO 27001 certifikati

U Alarm automatici d.o.o. smo se opredijelili za implementaciju zahtjeva međunarodne norme ISO 9001:2008 zbog posvećenosti Uprave društva za ispunjavanjem zahtjeva i očekivanja kupaca ali i želje za upravljanjem najvišim standardima kvalitete, kako proizvoda tako i procesa društva.

Paralelno s uvođenjem ISO 9001:2008 certifikata, Alarm automatika d.o.o. je u svoje poslovanje uvela i ISO 27001 certifikat informacijske sigurnosti za poslove projektiranja, vođenja projekata implementacije, softverska rješenja i poslove vezane uz tehničku zaštitu i dojavu požara. Time se tvrtka obavezala na poduzimanje svih potrebnih mjera kojima će zaštiti svoje poslovne podatke i svojih poslovnih partnera, u svim aspektima poslovanja, tretirati ih kao tajne i čuvati njihov integritet.

Tim koji čine kompetentni ljudi

Ljudi koji čine Alarm automatiku su presudan čimbenik ostvarenih rezultata i vizije daljnjeg razvoja. Pozicija regionalnog tržišnog lidera je izgrađena kontinuiranim ulaganjem u tehničke, ekonomske, organizacijske, inženjerske, informatičke i upravljačke kompetencije zaposlenih. Cjelovito rješenje zaštite je interaktivan proces u kojem svoja znanja stavljamo u službu korisnika.

Život u zajednici

Društveno odgovorno poslovanje vidimo kao ono koje ne vodi računa samo o sebi i vlastitim kratkoročnim ciljevima, nego interese viših sustava tretira kao potku svih aktivnosti koje se provode. Odgovornost prema zajednici ogleda se u nastojanju da sami generiramo ili sudjelovanjem podržimo razne aktivnosti vezane za naše osnovno poslovanje, zaštitu.

Održani seminari, objavljeni stručni članci, edukativni materijali, angažman u radu strukovnih udruga su usmjereni razvoju interesne zajednice onih koje se bave zaštitom. Svi smo dio nekog većeg sustava i sve što se u većim sustavu dešava neminovno se reflektira na svakog – u osobnom i poslovnom smislu.

Contact us
  • Address: Heinzelova ulica 60
  • City: Hrvatska, Zagreb
  • Country: Hrvatska