About partner

Kompanija za informatički inženjering i konsalting ČIKOM iz Podgorice jedna je od vodećih u oblasti informatike u Crnoj Gori. Kompanija je osnovana 1993. godine i od klasičnog isporučioca računarske opreme, evoluirala je u integratora i implementatora najsloženijih informatičkih rješenja. ČIKOM svojim klijentima pruži najširi spektar usluga i roba u oblasti informacionih i komunikacionih tehnologija. Kompanija je prepoznatljiva po sertifikovanom kadru osposobljenom za realizaciju visokosofistikovanih mrežnih i komunikacionih sistema, po cjelovitim softverskim rješenjima, kao i po razgranatoj prodajnoj i servisnoj mreži, i što je najvažnije – po hiljadama zadovoljnih klijenata. Najvažniji resurs kompanije je trideset osam zaposlenih mladih i stručnih ljudi i četrnaest spoljnih saradnika, koji zajedno čine osnov stabilnosti i pouzdanosti Čikom poslovnog sistema. Prosječna starost zaposlenih je 26 godina.

contact us

Misija kompanije Čikom

Misija Kompanije Čikom nije samo da bude sljedbenik informatičke evolucije na ovim prostorima, već i njen značajni kreator i moderator. Različiti informatički profili, naučni pristup, akumulirano znanje i iskustvo, praćenje svjetskih standarda i bliska saradnja sa korisnicima, garant su uspjeha Čikom poslovne filozofije – INFORMATIKA SA LJUDSKIM LIKOM. Čikom ne prodaje samo opremu i usluge, već ih stavlja u funkciju Vaših potreba, kreativnosti i stručne afirmacije.

Nesebičnim transferom znanja korisnicima postižemo optimalnu isplativost i iskorišćenost tehnologije koju implementiramo.

Pouzdan saveznik u svim vašim poslovnim poduhvatima

U fokusu svih naših aktivnosti je korisnik. I to zadovoljan korisnik.

Konsalting, projektovanje i implementacija informatičkih rješenja – softverskih, hardverskih i mrežnih, proizvodnja i integracija računarskih sistema – usluge su kojima su naši stručnjaci maksimalno posvećeni.

Kvalitet u svemu što radimo

Poseban kvalitet u poslovanju Čikoma dobijen je osmišljenim i dugoročnim ulaganjem u obuku i sertifikovanje zaposlenih, čime je podignut nivo specijalizovanih znanja, posebno iz oblasti komunikacijskog inženjeringa i analitike operativnih sistema.

Čikom svojim klijentima obezbjeđuje najsavremenije hardverske sisteme, proizvedene od strane svjetskih informatičkih lidera, povezuje ih u svim poslovnim jedinicama, projektujući rješenja koja opremi daje dodatnu vrijednost i efikasnost.

Contact us
  • Address: Dalmatinska 78
  • City: Crna Gora, Podgorica
  • Country: Crna Gora