Analogna HD tehnologija omogućuje prenos video signala u megapiksel rezoluciji putem standardnog koaksijalnog kabla. Interesantni su Trybrid DVR snimači na koje korisnici mogu kombinovano povezivati AHD kamere, CCTV kamere i IP kamere. Na ovaj način, pružena je mogućnost kombinovanog korišćenja različitih tehnologija u odabiru kamera, u skladu sa specifičnim potrebama i planiranim budžetom.

Distributeri

Show all

Distributeri profesionalne video nadzor opreme u domenu hybrid video nadzor tehnologije na raspolaganju su vam za pokretanje saradnje ukoliko ste sistem integrator, a ukoliko ste krajnji korisnik možete im se obratiti za sve informacije o aktuelnoj tehnologiji, proizvodima, promocijama i specifičnim rešenjima za koje imate interesovanje. Od distributera možete dobiti i pravu preporuku za sistem integratora koji vam može kvalitetno i pouzdano instalirati sistem i obučiti vas za korišćenje istog.

Sistem integratori

Show all

Sistem Integratori, odnosno licencirane, iskustveno-pouzdane firme koje se bave direktnom prodajom prema krajnjim korisnicima, kao i pratećom instalacijom, setovanjem i puštanjem sistema u rad – Na raspolaganju su vam ukoliko ste u potrazi za konkretnim hybrid video nadzor sistemom koji je u skladu sa vašim potrebama i budžetom. Kontaktirajte sistem integratore koji posluju u vašoj neposrednoj blizini i raspitajte se detaljnije o željenom sistemu, cenama i uslovima kupovine.