Od video nadzora očekujete više? Tehnologija koja vodi industriju naprijed. Proizvodi, solucije i inovacije vodećih proizvođača koji korisnicima isporučuju profesionalna IP video nadzor rješenja širokog spektra primene. Konsultujte predstavnike ovog sektora i zajedno kreirajte sistem u skladu sa vašim potrebama i budžetom.

Distributeri

Show all

Distributeri profesionalne video nadzor opreme u domenu IP video nadzor tehnologije na raspolaganju su vam za pokretanje saradnje ukoliko ste sistem integrator, a ukoliko ste krajnji korisnik možete im se obratiti za sve informacije o aktuelnoj tehnologiji, proizvodima, promocijama i specifičnim rješenjima za koje imate interesovanje. Od distributera možete dobiti i pravu preporuku za sistem integratora koji vam može kvalitetno i pouzdano instalirati sistem i obučiti vas za korišćenje istog.

Sistem integratori

Show all

Sistem Integratori, odnosno licencirane, iskustveno-pouzdane firme koje se bave direktnom prodajom prema krajnjim korisnicima, kao i pratećom instalacijom, setovanjem i puštanjem sistema u rad – Na raspolaganju su vam ukoliko ste u potrazi za konkretnim IP video nadzor sistemom koji je u skladu sa vašim potrebama i budžetom. Kontaktirajte sistem integratore koji posluju u vašoj neposrednoj blizini i raspitajte se detaljnije o željenom sistemu, cijenama i uslovima kupovine.