Uvoznici i prodavci aktivne i pasivne mrežne IT opreme. Na ovom mjestu pronaćićete sve što Vam je potrebno za video nadzor, ali i za druga ICT rješenja i sisteme. Mrežni svičevi, industrijski PoE svičevi, PoE injectori, media switch konverteri, I/O audio moduli, enkoderi, dekoderi… Predstavnici ovog sektora stoje Vam na raspolaganju za konsultacije na temu preciziranja potrebne mrežne opreme i optimizacije sistema za koji planirate nabavku.

Distributeri

Show all

Distributeri profesionalne aktivne i pasivne mrežne opreme, na raspolaganju su Vam za pokretanje saradnje ukoliko ste sistem integrator, a ukoliko ste krajnji korisnik možete im se obratiti za sve informacije o aktuelnoj tehnologiji, proizvodima, promocijama i specifičnim rješenjima za koje imate interesovanje.
Od distributera možete dobiti i pravu preporuku za sistem integratora koji Vam može kvalitetno i pouzdano instalirati sistem i obučiti Vas za korišćenje istog.

Sistem Integratori

Show all

Sistem Integratori, odnosno licencirane, iskustveno-pouzdane firme koje se bave direktnom prodajom prema krajnjim korisnicima, kao i pratećom instalacijom, setovanjem i puštanjem sistema u rad – Na raspolaganju su Vam ukoliko ste u potrazi za mrežnom opremom. Kontaktirajte sistem integratore koji posluju u Vašoj neposrednoj blizini i raspitajte se detaljnije o željenoj opremi, cijenama i uslovima kupovine.