Nezadovoljni ste kompanijom koja Vam vrši usluge održavanja? Previše dugo čekate na odziv, primjećujete nestručnost IT osoblja, a kumulativni efekat ovoga ne dozvoljava Vam da se normalno bavite svojim poslovnim aktivnostima? Imamo pravo rješenje za Vas – Profesionalan odnos i višegodišnje iskustvo predstavnika ovog sektora pomoći će Vam da jednostavno i lako optimizujete, ili nadogradite Vašu postojeću IT infrastrukturu, na način da ona bude stub oslonca Vašeg poslovanja.

Servis Video Nadzor Sistema i Opreme

Show all

Video nadzor kao usluga. Arhiviranje video zapisa u cloud-u. Pristupajte svojim kamerama putem Interneta, bilo koristeći desktop browser, bilo putem laptop-a, ili smartphone-a. Jednostavno i lako, bez nepotrebne dodatne investicije u serversku opremu i hard disk snimačke kapacitete. Saznajte više.

Zakonsko Održavanje Sistema Tehničke Zaštite

Show all

Pogledajte ponudu i pronađite adekvatnog partnera za vaš projekat.
Kabliranje prostorija, u kojima se nalazi korisnička oprema; Telekomunikacione sobe, u kojima se nalazi oprema koja povezuje magistralne (Backbone) kablovske sisteme sa horizontalnim kablovskim sistemima; Magistralno (Backbone) kabliranje; Horizontalno kabliranje;

Servis Računarskih Mreža i Servera

Show all

Ukoliko imate potrebu za unapređenjem, održavanjem, ili servisiranjem postojeće FO mreže, ili vam je u planu da izgradite novu, pogledajte ponudu partnera koji u Fiber Optics poslovima imaju višedecenijsko iskustvo i neophodan ’know-how’ za realizaciju specifičnih FO projekata.