Video analitika kao poslovni alat? Dozvolite nam da Vas uvedemo dublje u svijet video analitičkih rješenja namijenjenih širokom sprektru primjene – od bezbjednosnih, sigurnosnih, kontrolnih, ali i poslovnih video analitičkih softvera za evaluaciju i upravljanje prodajnim i logističkim procesima maloprodajnih i veleprodajnih prostora, proizvodnih pogona, industrijskih postrojenja, banaka.

Distributeri

Prikaži sve

Distributeri profesionalne video nadzor opreme u domenu video nadzor analitike na raspolaganju su Vam za pokretanje saradnje ukoliko ste sistem integrator, a ukoliko ste krajnji korisnik možete im se obratiti za sve informacije o aktuelnoj tehnologiji, proizvodima, promocijama i specifičnim rješenjima za koje imate interesovanje. Od distributera možete dobiti i pravu preporuku za sistem integratora koji Vam može kvalitetno i pouzdano instalirati sistem i obučiti Vas za korišćenje istog.

Sistem integratori

Prikaži sve

Sistem Integratori, odnosno licencirane, iskustveno-pouzdane firme koje se bave direktnom prodajom prema krajnjim korisnicima, kao i pratećom instalacijom, setovanjem i puštanjem sistema u rad – Na raspolaganju su Vam ukoliko ste u potrazi za konkretnim video analitičkim rješenjem koje je u skladu sa Vašim potrebama i budžetom. Kontaktirajte sistem integratore koji posluju u Vašoj neposrednoj blizini i raspitajte se detaljnije o željenom sistemu, cijenama i uslovima kupovine.