Rezultati pretrage za

Video analitika

Video analitika kao poslovni alat? Dozvolite nam da Vas uvedemo dublje u svijet video analitičkih rješenja namijenjenih širokom sprektru primjene – od bezbjednosnih, sigurnosnih, kontrolnih, ali i poslovnih video analitičkih softvera za evaluaciju i upravljanje prodajnim i logističkim procesima maloprodajnih i veleprodajnih prostora, proizvodnih pogona, industrijskih postrojenja, banaka.

Distributeri

Distributeri profesionalne video nadzor opreme u domenu video nadzor analitike na raspolaganju su Vam za pokretanje saradnje ukoliko ste sistem integrator, a ukoliko ste krajnji korisnik možete im se obratiti za sve informacije o aktuelnoj tehnologiji, proizvodima, promocijama i specifičnim rješenjima za koje imate interesovanje. Od distributera možete dobiti i pravu preporuku za sistem integratora koji Vam može kvalitetno i pouzdano instalirati sistem i obučiti Vas za korišćenje istog.

Sistem integratori

Sistem Integratori, odnosno licencirane, iskustveno-pouzdane firme koje se bave direktnom prodajom prema krajnjim korisnicima, kao i pratećom instalacijom, setovanjem i puštanjem sistema u rad – Na raspolaganju su Vam ukoliko ste u potrazi za konkretnim video analitičkim rješenjem koje je u skladu sa Vašim potrebama i budžetom. Kontaktirajte sistem integratore koji posluju u Vašoj neposrednoj blizini i raspitajte se detaljnije o željenom sistemu, cijenama i uslovima kupovine.

  • ZAHTJEV ZA DOSTAVLJANJE PONUDA

    Pomoći ćemo Vam u preciziranju Vašeg zahtjeva, a kako biste dobili najbolje cijene, iskomuniciraćemo sa više iskustveno-pouzdanih firmi koje posluju u Vašem neposrednom okruženju i bave se distribucijom, prodajom i ugradnjom opreme za koju ste iskazali interesovanje. Na ovaj način bićete u mogućnosti da dobijete više kvalitetno ponuđenih rješenja, pa ćete lakše, sigurnije i jednostavnije - kroz oficijelni distributerski kanal proizvođača, biti u prilici da odaberete rješenje koje je u skladu sa Vašim potrebama i budžetom.    Slobodno opišite svoj zahtjev. Određeni brend za koji ste zainteresovani, željeni broj kamera, ili druge video nadzor opreme koju planirate da nabavite. Navedite sve Vama bitne specifičnosti i funkcionalnosti koje od sistema očekujete, a mi ćemo Vam pomoći u kompletiranju tehničkog rješenja, u optimizaciji i preciziranju Vašeg zahtjeva Ili, jednostavno upload-ujte .xls/pdf specifikaciju, ukoliko je imate.