click to enable zoom
Loading Maps
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next

Јас сум во потрага за производ / систем од пребарување сегментот

Našli smo 0 rezultat Da li želite rezultat odmah?
Јас сум во потрага за производ / систем од пребарување сегментот
we found 0 rezultat
Rezultati pretrage za

Регионален портал за видео надзор и дописник ИКТ технологија. Видео надзор, видео надзор на камери и рекордери, софтвер, .. прикази и решенија на производи, инсталација, цени, обуки, препораки за видео надзор и трендови

Дистрибутерите за видео надзор, системските интегратори, дизајнерите и корисниците ги користат придобивките од регионалниот професионален информациски центар кога се работи за решенија за видео надзор, напредна видео аналитика и соодветни ИЦТ технологии во прашање.

Ви претставуваме интернет крстопат кој нуди професионални решенија за видео надзор и побарувачка за истата, за територијата на земјите на Балканот. На нашите страници, корисниците можат да најдат соодветен дистрибутер, како и искусен, сигурен и лиценциран системски интегратор за, планирање, проектирање, инсталирање или интегрирање на саканото решение за видео надзор.

На регионалниот портал VideoNadzor.net секогаш можете да бидете информирани за најновите производи и решенија од водечките светски производители на опрема за видео надзор и експертскиот тим на порталот со повеќедецениско искуство во технологијата за видео надзор, достапно во секое време за понатамошни консултации, препораки и поддршка кога донесува одлука за купување.

IP video nadzor

 • IP kamere
 • VMS
 • NVR’s
 • Enkoderi/Dekoderi

CCTV video nadzor

 • CCTV kamere
 • DVR’s
 • Oprema

Hybrid video nadzor

 • AHD kamere
 • Tribrid DVR’s
 • Oprema

Video analitika

 • People counter
 • Demographics
 • Queue
 • Smoke Catcher
 • LPR
 • Loitering
 • Perimeter protection

IT usluge

 • Video nadzor u oblaku
 • Strukturno kabliranje
 • Proširene mreže
 • Optika (F.O.)
 • Izgradnja Data centra
 • Monitoring centar
 • Internet konektivnost

Obuke i sertifikacija

 • Zvanični program obuka svetskih proizvođača
 • Sertifikacija profesionalaca
 • Trening seminari za nove proizvode i tehnologije

SW alati

 • Selektor proizvoda
 • Objektiv kalkulatori
 • BW & HDD kalkulatori
 • Projektni alati

Servis i održavanje

 • Servis video nadzor sistema i opreme
 • Servis računarskih mreža i servera
 • Zakonsko održavanja sistema tehničke zaštite

Mrežna oprema

 • Svičevi, industrijski PoE, GB, SFP moduli
 • Patch paneli, konektori, kablovi, rack ormani
 • Enkoderi, dekoderi, I/O moduli, IP horne
null
Експертите одговараат
Доколку не сте сигурни во изборот на соодветна технологија, видео надзор опрема или во самата структура на саканиот видео надзор систем, ви стоиме на располагање за бесплатни консултации, совети и препораки, како би го пронашле заедно со вас оптималното решение, кое би било во склад со вашите потреби и со планираниот буџет.
Дознајте повеќе
 • БАРАЊE ЗА ДОСТАВА НА ПОНУДА

  Ќe ви помогнeмe да го прeцизиратe вашeто барањe, а како би добилe наjдобри цeни ќе стапиме во контакт со фирми кои имаат повeќe искуство, а кои работат во вашето окружување и кои вршат дистрибуциjа, продажба и вградувањe на опрeма за коjа стe заинтeрeсирани. На овоj начин ќe бидeтe во можност да добиeтe повeќe квалитeтни рeшeниjа и ќe можeтe посигурно и поeдноставно, прeку официjалниот дистрибутeрски канал на производители да одбeрeтe рeшeниe коe e во склад со вашитe потрeби и вашиот буџeт.  Слободно опишeтe го вашeто барањe. Навeдeтe го брeндот за коj стe заинтeрeсирани, потрeбниот броj на камeри или друга видeо надзор опрeма коjа планиратe да jа набавитe. Навeдeтe ги ситe спeцифичности и функционалности на систeмот кои ви сe потрeбни, а ниe ќe ви помогнeмe да го комплeтиратe тeхничкото рeшeниe , со оптимизациjа и прeцизирањe на вашeто барањe Или, eдноставeно, upload-ираjтe .xls/pdf спeцификациjа, доколку jа иматe.