Аналогната HD технологија овозможува пренос на видео сигналог во мегапиксел резолуција по пат на стандарден коаксијален кабел. Интересни се Trybrid DVR снимачи на кои корисниците можат комбинирано да поврзат AHD камера, CCTV камера и IP камера. На овој начин се овозможува комбинирано користење на различна технологија при изборот на камера, во склад со специфичните потреби и планираниот буџет.

Дистрибутери

Pokaži se

Ако сте систем интегратор, дистрибутери на професионална опрема во доменот на hybrid видео надзор технологија ви стојат на располагање за почеток на соработката. Ако сте краен корисник можете да им се обратите на дистрибутерите за сите информации во врска со сегашната технологија, производите, промоциите и специфичните решенија за кои покажувате интерес. Од дистрибутерите можете да добиете и препорака во изборот на систем интегратор кој би можел квалитетно и сигурно да ви инсталира систем и да ве обучи за негово користење.

Систем интегратори

Pokaži se

Систем интегратори, односно искусни и лиценцирани компании ангажирани во директна продажба на крајните корисници, инсталација, поставување и ставање на системот во работа, ви стојат на располагање ако сте во потрага на одреден hybrid видео надзор систем. Контактирајте систем интегратори во вашата непосредна близина и информирајте се поконкретно за посакуваниот систем, цените и условите за купување.