Професионалните IT услуги и посветеноста на претставниците од овој сектор ќе ви помогнат да пронајдете IT партнер кој ефективно ќе се грижи за дата/мониторинг центарот, компјутерската мрежа, правилното работење на оптиката и кој ќе може секогаш да ви понуди најоптимално решение, во согласност со подемот на вашиот бизнис и во согласност во вашите реални потреби.

Видео надзор во облак (cloud)

Pokaži se

Видео надзор како услуга. Архивирање на видео записот во облак. Пристапувајте им на своите камери преку интернет, преку десктоп пребарувач, лаптоп или smarthphone. Едноставно и лесно, без непотребни дополнителни инвестиции во серверска опрема или хард диск снимачки капацитети. Дознајте повеќе.

Структурно каблирање

Pokaži se

Погледнете ја понудата и најдете соодветен партнер за вашиот проект.
Каблирање на просториите во кои се наоѓа корисничката опрема; телекомуникациски соби во кои се наоѓа опрема која ги поврзува магистралните (backbone) кабловски системи со хоризонталните кабловски системи; магистрално (backbone) каблирање; хоризонтално каблирање.

Fiber Optics

Pokaži se

Доколку имате потреба од надградба, одржување или сервисирање на постоечка Fiber Optic мрежа, или имате во план да изградите нова, погледнете ја понудата на нашите партнери кои во работењето со FO имаат повеќедецениско искуство и неопходен ’know-how’ за реализација на специфични FO проекти.

Центри на податоци

Pokaži se

Погледнете ги понудите на компаниите кои работат во доменот на паметни „data centri“ решенија, креирани по мерка на вашиот бизнис, решенија лесно прилагодливи, дизајнирани да штедат енергија и пари и сè во согласност со вашите потреби и буџетот.

Мониторинг центри

Pokaži se

Доколку имате потреба од создавање на видео мониторинг центар, или телефонски VoIP мониторинг центар, или алармен мониторинг центар за објекти, возила или луѓе. Ви претставуваме систем интегратори со долгогодишно искуство во изградбата и одржувањето на мониторинг центри, кои можат да ви помогнат во планирањето и дизајнирањето на вашиот мониторинг центар , во согласност со најновите стандарди во оваа област.

Интернет конекцијаt

Pokaži se

Ви ги претставуваме интернет операторите кои ја имаат адаптирано својата понуда за потребите на пазарот за видео надзор системи. Поволни пакети за upstream интернет сообраќај, како и конекција за недостапни места на кои системот за видео надзор треба да се поврзе преку Wi-Fi мрежа – нашите партнери за телекомуникација секогаш имаат вистинско решение за вас.