Kontaktirajte nas

  Našiot tim

  Naš tim

  На располагање ви е професионален тим со 15+ години искуство во секторот на системи за техничка заштита со посебен фокус на технологијата за видео надзор и решенија за следење на алармот. Upstream ICT Alliance d.o.o. порталот VideoNadzor.Net сака да им помогне на дистрибутерите и системските интегратори во смисла на полесен пристап до клиентите и пазарот. Во исто време, клиентите и пазарот имаат референтна точка за објективно и професионално известување за најновите технолошки иновации, анализи, интеграции и можности на клиентите. Дополнителната вредност што ја организираме за сите клиенти е обука, препораки за решенија и поддршка во различни фази на проектот. Слободно контактирајте не за прашањето, со задоволство ќе ви помогнеме.

  Naša vizija

  Naša vizija

  • Општата информираност за различни апликации за видео надзор,
  • Знаење и практично искуство во секторот за видео надзор,
  • Консултации, препораки, помош при прецизирање на барањето за видео надзор
  • Изборот на оптималното решение кое е во согласност со потребите на клиентите и нивниот буџет
  Kontakt

  Искористете ја работата со нас преку поддршка за сите фази на вашиот проект.
  Контактирајте не за повеќе информации. Можете да ни ги испратите вашите општи испитувања преку горенаведениот формулар за контакт. Во меѓувреме, ви стои на располагање нашиот блог, каде што можете да дознаете повеќе за производите, технологијата и системските решенија, како и нашата продавница каде што можете да видите подетални спецификации и описи на посакуваните производи.

  Upstream ICT Alliance d.o.o.