Увозници и продавачи на активна и пасивна мрежна IT опрема. На ова место ќе пронајдете сè што ви е потребно за видео надзор, но и за други ICT решенија и системи. Мрежни прекинувачи (switch-еви), индустриски PoE прекинувачи, PoE инџектори, медиа switch конвертори, I/О аудио модули, енкодери, декодери… Представниците од овој сектор ви стојат на располагање за консултации за прецизирање на потребната мрежна опрема и оптимализација на системот кој планирате да го купите.

Дистрибутери

Pokaži se

Ако сте систем интегратор, дистрибутери на професионална активна и пасивна мрежна опрема ви стојат на располагање за почеток на соработката. Ако сте краен корисник, можете да им се обратите на дистрибутерите за сите информации во врска со сегашната технологија, производите, промоциите и специфичните решенија за кои покажувате интерес. Од дистрибутерите можете да добиете и препорака во изборот на систем интегратор кој би можел квалитетно и сигурно да ви инсталира систем и да ве обучи за негово користење.

Систем интегратори

Pokaži se

Систем интегратори, односно искусни и лиценцирани компании ангажирани во директна продажба на крајните корисници, инсталација, поставување и ставање на системот во работа, ви стојат на располагање ако сте во потрага по мрежна опрема.. Контактирајте систем интегратори во вашата непосредна близина и информирајте се поконкретно за посакуваниот систем, цените и условите за купување.