Uvoznici i prodavci aktivne i pasivne mrežne IT opreme. Na ovom mestu pronaćićete sve što vam je potrebno za video nadzor, ali i za druga ICT rešenja i sisteme. Mrežni svičevi, industrijski PoE svičevi, PoE injectori, media switch konverteri, I/O audio moduli, enkoderi, dekoderi,… Predstavnici ovog sektora stoje vam na raspolaganju za konsultacije na temu preciziranja potrebne mrežne opreme i optimizacije sistema za koji planirate nabavku.

Distributeri

Prikaži sve

Distributeri profesionalne aktivne i pasivne mrežne opreme, na raspolaganju su vam za pokretanje saradnje ukoliko ste sistem integrator, a ukoliko ste krajnji korisnik možete im se obratiti za sve informacije o aktuelnoj tehnologiji, proizvodima, promocijama i specifičnim rešenjima za koje imate interesovanje.
Od distributera možete dobiti i pravu preporuku za sistem integratora koji vam može kvalitetno i pouzdano instalirati sistem i obučiti vas za korišćenje istog.

Sistem Integratori

Prikaži sve

Sistem Integratori, odnosno licencirane, iskustveno-pouzdane firme koje se bave direktnom prodajom prema krajnjim korisnicima, kao i pratećom instalacijom, setovanjem i puštanjem sistema u rad – Na raspolaganju su vam ukoliko ste u potrazi za mrežnom opremom. Kontaktirajte sistem integratore koji posluju u vašoj neposrednoj blizini i raspitajte se detaljnije o željenoj opremi, cenama i uslovima kupovine.

Zbog čega je značajna mrežna oprema

Moderni računari, mobilni uređaji i druge zahtevne aplikacije iziskuju sve brže mreže i bržu povezivost među uređajima. Prebacivanje tolike količine podataka na sve povezane uređaje zahteva Wi-Fi bežičnu mrežu koja ide u korak sa novim zahtevima i tehnologijama kako bi se obezbedilo najbolje korisničko iskustvo.

Ove savremene tehnologije su projektovane kako bi se obezbedila brza i pouzdana veza sa drugim ljudima i korisnim servisima.

Aktivna mrežna oprema

Aktivnu mrežnu opremu čine svi oni uređaji koji omogućavaju aktivno upravljanje mrežnim prometom. Njihova zajednička osobina jeste ta da imaju procesor i memoriju.

Aktivna mrežna oprema se sastoji od:

  • Kompjutera i servera koji stvaraju saobraćaj
  • Switch preklopnika i usmerivača (rutera), čija je uloga da usmere promet od izvora do odredišta.

Pasivna mrežna oprema

Pasivna mrežna oprema predstavlja žični sistem (optika i bakar) i ona služi kako bi se aktivna oprema povezala na pravi način. Pasivnu mrežnu opremu čine:

  • Kablovi
  • Konektori
  • Razvodni paneli (switching panel, patch panel, punch down panel…)
  • Komunikacijski ormari
  • Sistem za napajanje električnom energijom (vodovi, naponske letve, sklopke, sistem za hlađenje).
  • Hub

Sistem integratori – njihov značaj u mrežnom povezivanju

Sistem integratori služe za  međusobno povezivanje svih hardverskih komponenata (računara, servera, mrežnih uređaja…) u jednu celinu. Njihove resurse koriste implementirane softverske komponente koje zajedno čine funkcionalan informacijski sastav. Sve ovo je neophodno u cilju postizanja što veće produktivnosti, smanjenja troškova i povećanja fleksibilnosti.

Najbolja mrežna oprema se može nabaviti putem portala Video nadzor

Bilo da vaša mreža podrazumeva pet, deset ili sto umreženih uređaja odnosno računara, portal Video nadzor nudi vam mogućnost da se nabave sve komponente i mrežna oprema za video nadzor koja vam je potrebna, kako bi vaš sistem video nadzora besprekorno funkcionisao.

Pošaljite nam upit i u najkraćem roku ćete dobiti sve neophodne informacije o željenim partnerima i uslugama.