Rezultati pretrage za

Mrežna oprema

Uvoznici i prodavci aktivne i pasivne mrežne IT opreme. Na ovom mestu pronaćićete sve što vam je potrebno za video nadzor, ali i za druga ICT rešenja i sisteme. Mrežni svičevi, industrijski PoE svičevi, PoE injectori, media switch konverteri, I/O audio moduli, enkoderi, dekoderi,… Predstavnici ovog sektora stoje vam na raspolaganju za konsultacije na temu preciziranja potrebne mrežne opreme i optimizacije sistema za koji planirate nabavku.

Distributeri

Distributeri profesionalne aktivne i pasivne mrežne opreme, na raspolaganju su vam za pokretanje saradnje ukoliko ste sistem integrator, a ukoliko ste krajnji korisnik možete im se obratiti za sve informacije o aktuelnoj tehnologiji, proizvodima, promocijama i specifičnim rešenjima za koje imate interesovanje.
Od distributera možete dobiti i pravu preporuku za sistem integratora koji vam može kvalitetno i pouzdano instalirati sistem i obučiti vas za korišćenje istog.

Sistem integratori

Sistem Integratori, odnosno licencirane, iskustveno-pouzdane firme koje se bave direktnom prodajom prema krajnjim korisnicima, kao i pratećom instalacijom, setovanjem i puštanjem sistema u rad – Na raspolaganju su vam ukoliko ste u potrazi za mrežnom opremom. Kontaktirajte sistem integratore koji posluju u vašoj neposrednoj blizini i raspitajte se detaljnije o željenoj opremi, cenama i uslovima kupovine.

  • ZAHTEV ZA DOSTAVLJANJE PONUDA

    Pomoći ćemo vam u preciziranju vašeg zahteva, a kako biste dobili najbolje cene, iskomuniciraćemo sa više iskustveno-pouzdanih firmi koje posluju u vašem neposrednom okruženju i bave se distribucijom, prodajom i ugradnjom opreme za koju ste iskazali interesovanje. Na ovaj način bićete u mogućnosti da dobijete više kvalitetno ponuđenih rešenja, pa ćete lakše, sigurnije i jednostavnije - kroz oficijelni distributerski kanal proizvođača, biti u prilici da odaberete rešenje koje je u skladu sa vašim potrebama i budžetom.    Slobodno opišite svoj zahtev. Određeni brend za koji ste zainteresovani, željeni broj kamera, ili druge video nadzor opreme koju planirate da nabavite. Navedite sve vama bitne specifičnosti i funkcionalnosti koje od sistema očekujete, a mi ćemo vam pomoći u kompletiranju tehničkog rešenja, u optimizaciji i preciziranju vašeg zahteva.