O nama

Regionalna kancelarija: Druge Srpske Armije br.9, Voždovac, 11070 Beograd, Srbija

Regionalna kancelarija: Kralja Aleksandra I Karađorđevića br.4, 23000 Zrenjanin, Srbija

podaci za identifikaciju – Preuzmite ovde

Rešenje iz APR-a – Preuzmite ovde

PEPDV Obrazac – Preuzmite ovde

2020

NOVI, NAMENSKI PORTAL ZA ICT INDUSTRIJU, PROFESIONALCE I KUPCE

Nakon više od decenije iskustva u domenu naprednih ICT infrastrukturnih rešenja, pokrenuli smo novi portal https://edgecore.io/ , kojem će osnovni cilj biti profesionalna podrška ICT industriji kada su u pitanju napredne open networking edge/core solucije, data centri, cyber security praksa, i još mnogo toga.

2019

INTEGRATOR WEB SHOP – NAJVEĆA PONUDA PROFESIONALNIH VIDEO NADZOR I ICT SOLUCIJA

Pokretanje Integrator Web Shop-a u saradnji sa licenciranim instalaterima, sa namerom da profesionalna video nadzor i ICT rešenja lakše nađu put do kupaca, ali i takođe da kupci budu zaštićeni od nepouzdanih proizvoda, cyber ranjivih sistemskih rešenja i od neprofesionalnih izvođača radova.

2018

PROFESIONALNE KONSULTACIJE, PODRŠKA U PLANIRANJU I PROJEKTOVANJU, B2C KAMPANJE

Besplatne profesionalne konsultacije za krajnje korisnike i pokretanje serije B2C prodajnih kampanja u saradnji sa licenciranim sistem integratorima i projektantima u regiji Balkana.

2017

OMOGUĆENO OGLAŠAVANJE NA INDUSTRIJSKOJ PLATFORMI BROJ 1

Pušten u rad organizovan sistem podrške i promocije sistem integratorima i distributerima koji posluju u regiji Balkana. Promocija na najposećenijem regionalnom industrijskom portalu za video nadzor i korespodentnu ICT industriju.

2016

B2B INFORMATIVNE KAMPANJE I BOLJE POVEZIVANJE TRŽIŠTA REGIONA

Pokretanje regionalnih B2B informativnih kampanja radi pružanja podrške partnerima, integratorima i projektantima, ne samo o novim proizvodima i solucijama proizvođača, već i o cyber pretnjama i ranjivosti video nadzor i ICT opreme.

2015

PRVI REGIONALNI INFORMATIVNI VIDEO NADZOR INDUSTRIJSKI PORTAL

Pokretanje prvog regionalnog informativno edukativnog portala namenjenog video nadzor i korespodentnoj ICT industriji, sa fokusom na kompletan set podrške profesionalcima, projektantima i kupcima.

2014

AVIGILON / MOTOROLA SOLUTIONS

Uspostavljanje saradnje sa Avigilon (deo Motorola Solutions grupacije) dobavljačima profesionanih video analitičkih video nadzor solucija i end-to-end security sistemskih rešenja.
Kreiranje zajedničke strategije za dalji razvoj brenda u Ex-Yu regiji.

2013

PREMIUM ICT UVOZNO-DISTRIBUTIVNI PROGRAM

Razvoj sopstvenog distributivnog portfolija brendova u domenu naprednih ICT infrastrukturnih rešenja radi pružanja kvalitetnije i efikasnije podrške tržištu regije Balkana u planiranju i realizaciji ICT projekata.

2012

DAHUA TECHNOLOGY

Uspostavljanje saradnje sa Dahua Technology brendom, obuka i sertifikacija za rad i pružanje profesionalne podrške kupcima i korisnicima Dahua video nadzor rešenja.

2011

HIKVISION

Uspostavljanje saradnje sa Hikvision brendom, obuka i sertifikacija za rad i pružanje profesionalne podrške kupcima korisnicima Hikvision Analog HD i IP video nadzor rešenja.

2010

AXIS COMMUNICATIONS / MILESTONE SYSTEMS

Izvršena sertifikacija zaposlenih za rad sa video nadzor solucijama vodećih proivođača Axis Communications i Milestone Systems, kao i pohađanje obuke za pružanje profesionalne podrške kupcima i korisnicima.

2009

TRŽIŠTE REGIONA JE DOBILO NOVOG IGRAČA

Osnovano pravno lice Upstream ICT Alliance d.o.o. sa ciljem unapređenja kvaliteta profesionalnih servisa i usluga u domenu sistema tehničke zaštite i korespodentnih ICT rešenja u regiji Balkana.