Rezultati pretrage za

Obuke i sertifikacija

Želite da steknete, ili da unapredite i sertifikujete svoje znanje o video nadzor tehnologiji, administraciji mreža, instalaciji, setovanju i puštanju u rad tehnološko različitih video nadzor sistema? Obuke po zvaničnim programima proizvođača video nadzor opreme, sertifikacija i hands-on trening pristup omogućiće vam samostalan i uspešan nastup na tehnološki izazovnom tržištu video nadzor solucija. Video nadzor obuke i trening seminari za IT profesionalce.

IP Video Obuke

IP video nadzor obuke i trening seminari po zvaničnim programima vodećih svetskih proizvođača profesionalne video nadzor opreme. Sertifikacija za prodaju, instalaciju i održavanje direktno od proizvođača.
Saznajte više i prijavite se.

CCTV Obuke

CCTV video nadzor obuke i trening seminari za poznavanje korišćenja opreme i za samostalnu instalaciju CCTV video nadzor sistema.
Saznajte više i prijavite se.

Network Admin Obuke

Obuke iz domena mrežne administracije, zaštita mrežne infrastrukture, razumevanje savremenih napada na mrežnu infrastrukturu i kripto-data tehnike u cilju komplementarne zaštite.
Saznajte više i prijavite se.

  • ZAHTEV ZA DOSTAVLJANJE PONUDA

    Pomoći ćemo vam u preciziranju vašeg zahteva, a kako biste dobili najbolje cene, iskomuniciraćemo sa više iskustveno-pouzdanih firmi koje posluju u vašem neposrednom okruženju i bave se distribucijom, prodajom i ugradnjom opreme za koju ste iskazali interesovanje. Na ovaj način bićete u mogućnosti da dobijete više kvalitetno ponuđenih rešenja, pa ćete lakše, sigurnije i jednostavnije - kroz oficijelni distributerski kanal proizvođača, biti u prilici da odaberete rešenje koje je u skladu sa vašim potrebama i budžetom.    Slobodno opišite svoj zahtev. Određeni brend za koji ste zainteresovani, željeni broj kamera, ili druge video nadzor opreme koju planirate da nabavite. Navedite sve vama bitne specifičnosti i funkcionalnosti koje od sistema očekujete, a mi ćemo vam pomoći u kompletiranju tehničkog rešenja, u optimizaciji i preciziranju vašeg zahteva.