Želite da steknete, ili da unapredite i sertifikujete svoje znanje o video nadzor tehnologiji, administraciji mreža, instalaciji, setovanju i puštanju u rad tehnološko različitih video nadzor sistema? Obuke po zvaničnim programima proizvođača video nadzor opreme, sertifikacija i hands-on trening pristup omogućiće vam samostalan i uspešan nastup na tehnološki izazovnom tržištu video nadzor solucija. Video nadzor obuke i trening seminari za IT profesionalce.

IP Video Obuke

Prikaži sve

IP video nadzor obuke i trening seminari po zvaničnim programima vodećih svetskih proizvođača profesionalne video nadzor opreme. Sertifikacija za prodaju, instalaciju i održavanje direktno od proizvođača.
Saznajte više i prijavite se.

CCTV Obuke

Prikaži sve

CCTV video nadzor obuke i trening seminari za poznavanje korišćenja opreme i za samostalnu instalaciju CCTV video nadzor sistema.
Saznajte više i prijavite se.

Network Admin Obuke

Prikaži sve

Obuke iz domena mrežne administracije, zaštita mrežne infrastrukture, razumevanje savremenih napada na mrežnu infrastrukturu i kripto-data tehnike u cilju komplementarne zaštite.
Saznajte više i prijavite se.

Teorijska obuka za video nadzor i praktične veštine

Visoko kvalitetne obuke koje nudimo pružaju najbolje iskustvo u radu sa sistemima video nadzora. Kroz temeljne obuke se stiču praktične veštine potkovane teorijskim znanjem,  što je neophodno svakom ko nastoji da projektuje, instalira i održava video nadzor.

Rad sa istaknutim profesionalcima

Obuka i sertifikacija za video nadzor se vrše pod nadzorom instruktora – iskusnih profesionalaca u svojoj oblasti, koji nastoje da učesnicima obuke temeljno prenesu veštine upravljanja sistemima video nadzora.

Video nadzor obuka i sertifikacija su interaktivnog tipa, što podrazumeva i aktivan angažman učesnika kroz predavanja, praktične vežbe i diskusije o temi. Sva neophodna oprema je obezbeđena tokom obuke.

Video nadzor sertifikacija – priznat sertifikat na kraju obuke

Po završetku obuke, učesnici postaju sertifikovani za prodaju, instalaciju i održavanje sistema direktno od proizvođača. Priznati sertifikati vas kvalifikuju za samostalan nastup na složenom tržištu sistema video nadzora, a sa stečenim znanjem i veštinama dobijate i niz mogućnosti za angažovanje u ovoj sferi.

Do obuke i sertifikacije uz videonadzor.net

Putem portala videonadzor.net brzo i jednostavno pronađite željenu firmu za obuku i sertifikaciju. Pogledajte koje sve firme nude ovu uslugu i raspitajte se o svim uslovima na jednom mestu!