Politika privatnosti

Hvala što koristite usluge Upstream ICT Alliance, online prodavnice specijalizovane za prodaju ICT, security i safety proizvoda i rešenja. U ovom dokumentu objašnjavamo kako prikupljamo, koristimo i štitimo vaše lične podatke tokom procesa kupovine na našoj online prodavnici. Molimo vas da pažljivo pročitate sledeće informacije.

Sakupljanje i korišćenje ličnih podataka

Kada posetite naš sajt https://videonadzor.net, prikupljamo određene informacije o vašoj poseti. Ove informacije uključuju IP adresu vašeg uređaja, vrstu pregledača koji koristite, vreme i datum vaše posete, kao i stranice koje ste posetili na našem sajt.

Ove informacije koristimo za analizu saobraćaja na našem sajtu i za unapređenje korisničkog iskustva prilikom korišćenja našeg sajta. Takođe, možemo koristiti ove informacije u svrhu poboljšanja naših marketinških kampanja i za unapređenje naših proizvoda i usluga.

Upstream ICT Alliance koristi vaše lične podatke isključivo u svrhu obrade vaše porudžbine i pružanja usluga vezanih za kupovinu. Vaše podatke možemo koristiti za slanje relevantnih obaveštenja o statusu porudžbine, isporuci proizvoda, kontaktiranju u vezi s plaćanjem ili rešavanjem bilo kakvih problema koji se mogu pojaviti tokom procesa kupovine.

Više informacija o zaštiti podataka u vezi sa Google Analytics potražite na sledećem linku: Google Analytics

Prikupljanje ličnih podataka prilikom kupovine

Prilikom obavljanja kupovine kao gost, tražićemo od vas da nam dostavite određene lične podatke kako bismo mogli uspešno realizovati vašu porudžbinu. Ovi podaci uključuju:

Ime i prezime: Koristimo ove podatke kako bismo vam pružili personalizovanu uslugu i obratili vam se na odgovarajući način.

Adresa: Potrebna nam je adresa kako bismo isporučili vašu porudžbinu na željenu lokaciju.

E-mail adresa: Koristimo e-mail adresu za slanje potvrde o kupovini, informacija o statusu porudžbine, kao i za komunikaciju vezanu za vašu kupovinu.

Telefon: Telefon nam je potreban kako bismo vas mogli kontaktirati u vezi sa vašom porudžbinom, posebno u slučaju promena ili problema koji se mogu pojaviti tokom procesa isporuke.

Dodatni podaci za fizička lica: Ukoliko ste fizičko lice, može se tražiti da nam dostavite dodatne podatke poput broja lične karte, radi ispunjenja regulatornih zahteva ili kako bismo se pridržavali lokalnih zakona i važećih propisa.

Podaci firme za pravna lica: Ukoliko se radi o pravnom licu, možemo tražiti podatke o firmi kao što su naziv firme, PIB, adresa sedišta i drugi relevantni podaci, kako bismo procesirali vašu porudžbinu i izdali vam odgovarajuću fakturu.

Otkrivanje ličnih podataka

Vaše lične podatke nećemo deliti, prodavati niti otkrivati trećim stranama osim u sledećim situacijama:

Saradnici i pružaoci usluga: Možemo koristiti pouzdane saradnike i pružaoce usluga koji nam pomažu u obradi vaših porudžbina, kao što su kurirske službe za isporuku proizvoda ili procesori plaćanja. Ove treće strane će imati pristup vašim ličnim podacima samo u meri koja je potrebna za obavljanje njihovih usluga i obavezne su da poštuju našu politiku privatnosti.

Pravni zahtevi: U određenim situacijama možemo biti obavezani da otkrijemo vaše lične podatke u skladu sa primenjivim zakonima, sudskim postupcima, zahtevima vlasti ili pravnim procesima.

Bezbednost ličnih podataka

Upstream ICT Alliance preduzima odgovarajuće mere kako bi se zaštitili vaši lični podaci od neovlašćenog pristupa, gubitka, zloupotrebe ili otkrivanja. Koristimo tehničke, administrativne i fizičke mere bezbednosti kako bismo obezbedili integritet i privatnost vaših podataka.

Vaša prava i izbor

Kao gost kupac, imate određena prava i izbore u vezi sa svojim ličnim podacima. Imate pravo da zatražite pristup, ispravku, ažuriranje ili brisanje vaših podataka. Takođe možete tražiti ograničenje obrade vaših podataka ili prigovoriti na njihovu obradu u određenim okolnostima. Ukoliko želite iskoristiti ova prava ili imate bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi sa našom politikom privatnosti, molimo vas da nas kontaktirate putem dostupnih kanala komunikacije.

Čuvanje ličnih podataka

Vaše lične podatke čuvamo samo u periodu koji je potreban za ispunjenje svrhe za koju su prikupljeni, osim ako zakoni ili propisi ne zahtevaju duže čuvanje podataka.

Izmene politike privatnosti

Molimo vas da povremeno proveravate našu politiku privatnosti jer se može povremeno menjati ili ažurirati kako bismo odgovarali promenama u zakonodavstvu ili našim poslovnim praksama. Ažurirane verzije politike privatnosti će biti objavljene na našem sajtu i biće vam dostupne.

Zahvaljujemo vam na poverenju koje nam ukazujete korišćenjem usluga Upstream ICT Alliance. Vaša privatnost je važna za nas i radimo na tome da vaši lični podaci budu zaštićeni i da se koriste samo u skladu sa ovom politikom privatnosti.