Prodavnica video nadzor opreme i sistema

Upstream ICT Alliance d.o.o. posluje putem mreže autorizovanih sistem integrator partnera – posebno licenciranih za poslove u domenu sistema tehničke zaštite, a po osnovu Zakona o Privatnom Obezbeđenju.

Uz direktan uvozno-distributivni program i u saradnji sa našim integrator partnerima, kupcima i tržištu obezbeđujemo najbolje cene i uslove kupovine, uz kompletan asortiman proizvoda, sistemskih solucija i profesionalnih usluga, u domenu planiranja, projektovanja, instalacije i zakonskog održavanja sistema tehničke zaštite.

Ponuda opreme, usluga i profesionalnih servisa u ovoj prodavnici kreirana je u saradnji sa selektovanim licenciranim sistem integratorima koji tržištu žele da pruže više. Na ovaj način adresiramo tržište kućnih i poslovnih korisnika kojima su omogućeni posebni komercijalni uslovi kupovine i dodatni poklon paketi. Ponuda u ovoj prodavnici ni na koji način nije povezana sa cenovnom/distributivnom politikom firmi kojima je omogućeno pozicioniranje i promocija poslovanja na web stranama portala za video nadzor https://videonadzor.net.

Zašto kupovati kod nas

10+ godina iskustva u domenu tehničkih sistema obezbeđenja Više od decenije isporučujemo tržištu savremene sisteme i najnoviju tehnologiju. Asset-1
Produžena garancija na opremu i radove Pružamo najviši nivo kvaliteta opreme i izvršenih instalacionih radova. Asset-5
Vredni poklon paketi uz svaku kupovinu Primarni fokus nam je na kreiranju dodatne vrednosti za sve naše kupce. gift
30 dana povraćaj novca Kvalitet naših proizvoda, sistemskih solucija i profesionalnih servisa nema alternativu. Asset-2