Alarmi za kuću

Alarmi za kuću omogućuju efikasnu zaštitu od neovlašćenih upada na privatan posed. Osigurajte vaš dom odabirom unutrašnjih ili spoljašnjih alarmnih sistema za kuću i dvorište, a iz naše ponude izaberite zične ili bežične modele, kao i one sa govornim ili GSM modulima, setom senzora i drugim naprednim funkcijama. Poručite kućni alarm online!

Alarm za kuću – pouzdana solucija za zaštitu doma

Alarm za kuće je zapravo skup uređaja integrisanih u jednu celinu koja, putem elektronske mreže, komunicira sa centralnom kontrolnom jedinicom – na taj način se prenose signali o detektovanim pokretima na privatnom posedu.

Alarmni sistemi za kuću se ugrađuju tako da pokrivaju glavne ulazne tačke na posedu – kućni prilaz, prozori, zadnja vrata, unutrašnji hodnici, balkonska vrata, terase i drugi otvori koji omogućavaju pristup enterijeru.

Kućni alarmi mogu biti spoljašnji ili unutrašnji.

Spoljna zaštita kuće podrazumeva instalaciju alarmnog sistema visokokvalitetnih komponenti, koje su otporne na različite vremenske prilike. Njihova montaža je vrlo kompleksna, te se ovaj vid protekcije koristi u slučajevima kada je kuća ograđena i pristup dvorištu/bašti/vrtu zabranjen.

Unutrašnji alarmni sistemi podrazumevaju tehničko obezbeđenje enterijera, tako što sprečavaju kretanje provalnika, odnosno lopova i delikvenata.

Svaki alarm za kuću poseduje sledeće elemente:

  • Alarmna centrala – odnosi se na kontrolnu tablu koja sprovodi primljene informacije od senzora i detektora do sirena za uzbunjivanje. Ukoliko posedujete pametne alarme za kuću, obaveštenja o bilo kakvoj detektovanoj promeni ćete dobiti putem aplikacije.
  • Senzori pokreta (detektori pokreta) – uređaji koji se postavljaju se na vrata, prozore i određene delove nameštaja kako bi pomoću optičke, mikrotalasne ili aukustične senzorne tehnologije registrovale pokret u objektu koji je pod nadzorom.
  • Sirene za alarm – mogu se postaviti unutrašnje i spoljašnje.
  • Kamere za video nadzor   – mogu biti žičane ili bežične sigurnosne kamere, aktivacija alarma omogućava vam da putem kamera uživo pratite dešavanja ili nakon toga pregledate snimak.
  • Znakovi za dvorište i nalepnice koje se postavljaju na prozore i vrata, kako bi se javnost obavestila da je objekat pod video nadzorom.

Kamere za video nadzor i alarmi za kuću se biraju u skladu sa vašim individualnim potrebama i preferencijama. U našoj ponudi se možete odlučiti za žične ili bežične sisteme.

Bežični alarm za kuću

Bežični alarmi za kuću poseduju kontrolnu jedinicu, a sa ostalim delovima su povezani određenom frekvencijom, bez upotrebe kablova. Ovo je odličan izbor za one domove koji ne raspolažu velikom kvadraturom.

Ovakva ugradnja alarma u kuću ne zahteva dodatne građevinske radove, što znači da se estetika kuće neće narušiti. Upravljanje sistemom se realizuje putem aplikacije na pametnim uređajima (smart telefoni, tableti, računari…), što korisniku omogućava kontrolu sa velikih udaljenosti.

Žični alarm za kuću

Žični alarmi za kuću su povoljniji izbor, međutim potrebno ih je ukombinovati sa planom elektroinstalacije kuće. Ova oprema za video nadzor može posedovati i senzor pucanja stakla, senzor dima i detektor ugljen-monoksida, PIR detektore i druge opcije.

Obaveštenje o aktiviranju alarma se može dobiti telefonskim pozivom, SMS-om ili alarmiranjem nadležnih službi. Možete se odlučiti i za lažni alarm za kuću, radi dodatne sigurnosti.

Alarmni sistemi za kuću – cene i online prodaja

Bilo da vam je potreban žični ili bežični alarm za kuću cena je istaknuta pored svakog modela, a formirana u skladu sa specifikacijama, implementiranom tehnologijom i renomeom brenda sa čijim potpisom dolazi.

Online kupovina putem naše online platforme za video nadzor je jednostavno i pouzdana, a dostavu vršimo na teritoriji cele Srbije – u rekordnom roku.

Ukoliko imate bilo kakve nedoumice ili pitanja, budite slobodni da nas kontaktirate za vaš upit, a mi ćemo vam rado udeliti koristan savet.