Alarmi za stan

Alarmi za stan mogu biti žični i moderni bežični za upravljanje sa udaljenosti putem aplikacije. Odaberite alarm za stan sa odgovarajućim setom protivupadnih, PIR, magnetnih i drugih senzora i osigurajte svoj stan od neželjenih upada. Poručite online i sačekajte dostavu!

Alarm za stan za veću bezbednost ukućana i imovine

Alarm za stan jeste sve češće rešenje za podizanje nivoa bezbednosti ukućana i zaštitu imovine.

Svaki sistem za alarmiranje poseduje sledeće komponente:

  • Alarmna centrala – mozak celog sistema, prima informacije od senzora i detektora i šalje ih sirenama na uzbunjivanje. Kod pametnih alarma za stan obaveštava korisnika putem aplikacije;
  • Senzori i detektori – prepoznaju pokrete i šalju ih alarmnoj centrali;
  • Sirene za alarm – mogu se postaviti unutrašnje i spoljašnje;
  • Kamere za video nadzor – aktivacija alarma omogućava vam da putem kamera uživo pratite dešavanja ili nakon toga pregledate snimak;
  • Rezervno napajanje za alarmnu centralu ukoliko se isključi primarni dotok napajanja;
  • Znakove i nalepnice možete postaviti ispred stana i provalnicima staviti do znanja o postojanju alarma za stan.

Bežični alarm za stan – online komunikacija sa alarmom

Bežični alarm za stan idealno je rešenje kada unutar domaćinstva nema dovoljno prostora ili ne postoji praktično rešenje za provlačenje kablova. Alarmne centrale sa 32 bežične zone su standardna i sasvim dovoljna opcija za stan.

Upravljanje sistemom i kontrola pristupa mogući su putem aplikacije sa udaljenosti, dok instalacija kamera i priključivanje sa sistemom pruža mogućnost nadgledanja zaštićenog prostora.

Iako donose brojne savremene funkcije, bežični alarmi za stanove jesu skuplja varijanta, dok se baterije za senzor pokreta i druge moraju menjati na 1 do 3 godine.

Žični alarm za stan – jednako pouzdani i kvalitetni

Žični alarmi za stanove predstavljaju jednako pouzdanu opciju za pružanje bezbednosti, kao i bežični, ali donose nešto manje funkcija. Cena ovih sistema je takođe niža, tako da povoljnije možete nabaviti žični alarm sa odgovarajućim setom magnetnih, detektora loma stakla, PIR senzora i mnogih drugih.

Iako se komunikacija između uređaja koji čine alarmni sistem odvija elektronski žično, aktivacija i obaveštavanje korisnika su sasvim pouzdani i efikasni i to telefonskim pozivom, SMS-om ili alarmiranjem nadležnih službi.

Alarmi za stanove – cene i prodaja online

Na Video nadzor online prodavnici opreme za video nadzor smo pripremili odličnu ponudu alarmnih sistema za stan, alarma za kuću, bežičnog i žičanog karaktera. Ukoliko vam je potreban alarm za stan, cena je prilagođena tome da li se radi o bežičnim ili žičnim sistemima, tipu alarmne centrale, metodi napajanja, broju i vrsti senzora i detektora.

Možete nas kontaktirati kako bi vam dali najbolju ponudu u skladu sa vašim potrebama. Poručite alarm za stan kod nas online, uštedite i obezbedite svoje domaćinstvo.

Porudžbina stiže na kućnu adresu, dok uz doplatu, u saradnji sa licenciranim partnerima, vršimo montažu sistema i obuku za korišćenje!