Kompleti za video nadzor

Kompleti za video nadzor sa unapred određenim brojem i tipom kamera, DVR, NVR ili hibridnim snimačem, hard diskom i napajanjem za kamere, vrše kompletan nadzor za objekte. Idealni su kada se vrši kompletna zamena nadzornog sistema i ugrađuje novi. Istražite ponudu i poručite odgovarajući video nadzor komplet!

Video nadzor kompleti – nabavite kompletan nadzor jednom kupovinom

Video nadzor kompleti jesu unapred pripremljeni setovi i gotovi sistemi kompatibilnih uređaja za nadzor (kamere, snimači, kablovi, napajanje…). Funkcionišu kao celina i omogućavaju kompletan nadzor zgrada, kuća ili poslovnih objekata.

Kompleti za video nadzor pružaju nadzor u FULL HD rezoluciji kamere najvišeg kvaliteta, snimanje u noćnom režimu, uživo praćenje snimaka sa udaljenosti preko mobilnih telefona i računara, kao i naknadno pregledanje zapisa.

Neophodno je da uređaji u kompletu za video nadzor budu međusobno kompatibilni.

Samim tim, snimač omogućava snimanje u FULL HD rezoluciji ukoliko kamera ima taj kvalitet, postoji odgovarajuće napajanje prema dimenzijama i mogućnostima sistema i hard diskovi određenog kapaciteta za rad celog sistema.

Komplet za video nadzor je odličan izbor kada želite kompletnu izmenu sistema za nadzor ili kada prvi put ugrađujete bezbednosni nadzorni sistem, jer predstavljaju kompletan paket i potpunu uslugu snimanja za veći stepen bezbednosti.

Šta čini video nadzor komplet?

Svaki komplet video nadzor sadrži:

  • set kamera za video nadzor – komplet kamere;
  • snimač za video nadzor;
  • mrežne kablove za povezivanje celog sistema;
  • dodatnu opremu za video nadzor kao što su hard diskovi i memorijske kartice za skladištenje zapisa.

Definisano je da li komplet kamera za video nadzor poseduje Bullet, Dome, C-mount, bežične, infracrvene ili neke druge kamere, kao i da li je set sačinjen od 4, 6 ili 8 kamera, kao i kog je tipa svaka od njih. Video nadzor 4, video nadzor 6 ili više kamere, na vama je odabir.

Gotovi kompleti kamere za video nadzor najčešće poseduju IP mrežne kamere sa najvišim mogućim kvalitetom snimaka do čak 12 megapiksela sa čistom i jasnom slikom, pomoću koje se vrlo lako prepoznaju lica, dolazi do aktivacije kamera nakon uočavanja pokreta u naznačenoj regiji snimanja i stvara kvalitetan zapis u noćnom režimu.

IP video nadzor komplet sastoji se od NVR snimača povezanog mrežnim kablom sa IP kamerama i pruža odličan kvalitet slike, dok DVR snimač kao vezu sa kamerom koristi koaksijalne kablove, povoljnijiji je, manje praktičan jer koristi dva kabla za slanje napajanja i podataka i pruža slabiji kvalitet slike.

Komplet video nadzor cena i prodaja online

Istražite Video nadzor prodavnicu za nadzorne sisteme i odaberite video nadzor set prema svojim potrebama i ukusu. Cena je prilagođena prema tome kakav komplet kamere za video nadzor i ostale uređaje u setu izaberete.

Više mogućnosti, kvalitetniju sliku i dugoročnije čuvanje snimaka visoke rezolucije donose napredniji nadzor kompleti video kamera i sistema – samim tim je i cena veća. Pogledajte ponude brendova i šta smo pripremili po pitanju Dahua komplet video nadzora, za Hikvision komplet video nadzor, TVT itd. i donesite najbolju odluku.

Kupovinu možete obaviti online putem sajta, dok komplet video nadzor stiže na vašu adresu po dogovoru. U saradnji sa licenciranim partnerima obavljamo i montažu celokupnog sistema za video nadzor kamere i sve propratne opreme i obuku uz dodatnu doplatu!