Mrežna oprema

Mrežna oprema iz našeg asortimana obezbeđuje istovremeno umrežavanje više različitih uređaja, bolji i stabilniji protok informacija, kao i lakšu instalaciju vašeg sistema za video nadzor. U našoj ponudi se nalaze mrežni svičevi, industrijski PoE svičevi i injectori, media switch konventori, I/O audio moduli, enkoderi, dekoderi i drugi. Poručite mrežnu opremu online!

Mrežna oprema za video nadzor

Moderni računari, mobilni uređaji i druge zahtevne aplikacije iziskuju sve brže mreže i bržu konektivnost među uređajima.

Prebacivanje tolike količine podataka na sve povezane uređaje zahteva Wifi bežičnu mrežu koja ide u korak sa novim zahtevima i tehnologijama kako bi se obezbedilo najbolje korisničko iskustvo.

Ove savremene tehnologije su projektovane kako bi se obezbedila brza i pouzdana veza sa drugim ljudima i korisnim servisima – stoga su mrežni uređaji nužni, jer optimizuju performanse mreže i omogućuju korišćenje svih njenih resursa.

U našu ponudu smo uvrstili aktivnu i pasivnu mrežnu opremu, te je potrebno da se odlučite za komponente u skladu sa vašim individualnim potrebama!

Aktivna mrežna oprema

Aktivnu mrežnu opremu čine svi oni uređaji koji omogućavaju aktivno upravljanje mrežnim prometom. Njihova zajednička osobina jeste ta da imaju procesor i memoriju.

Aktivna mrežna oprema se sastoji od:

  • Kompjutera i servera koji stvaraju saobraćaj;
  • Sviča (Switch preklopnika), Access point uređaja i rutera (usmerivača), čija je uloga da usmere promet od izvora do odredišta.

Pasivna mrežna oprema

Pasivna mrežna oprema predstavlja žični sistem (optika i bakar) i ona služi kako bi se aktivna oprema povezala na pravi način. Pasivnu mrežnu opremu čine:

  • Kablovi – optički kablovi i gotovi kablovi;
  • Konektori za kablove;
  • Razvodni paneli (switching panel, patch panel, punch down panel…);
  • Komunikacijski ormari;
  • Hub;
  • Sistem za napajanje električnom energijom i UPS uređaji (vodovi, naponske letve, sklopke, sistem za hlađenje).

Sistem integratori – njihov značaj u mrežnom povezivanju

Sistem integratori služe za međusobno povezivanje svih hardverskih komponenata (računara, servera, mrežnih uređaja…) u jednu celinu.

Njihove resurse koriste implementirane softverske komponente koje zajedno čine funkcionalan informacijski sastav. Sve ovo je neophodno u cilju postizanja što veće produktivnosti, smanjenja troškova i povećanja fleksibilnosti.

Mrežna oprema – cena i online prodaja opreme za umrežavanje

Bilo da vaša mreža podrazumeva 5, 10 ili 100 umreženih uređaja odnosno računara, portal Video nadzor nudi vam mogućnost da se nabave sve komponente i mrežna oprema za video nadzor koja vam je potrebna!

Pošaljite nam upit i u najkraćem roku ćete dobiti sve neophodne informacije o željenim partnerima i uslugama.

Cene mrežne opreme su istaknute na sajtu, a formirane u skladu sa kvalitetom izrade, namenom, implementiranom tehnologijom i renomeom brenda sa čijim potpisom dolaze.

Dostavu vršimo na teritoriji cele Srbije, a vaša poručena oprema će se naći na izabranoj adresi u rekordnom roku!

U saradnji sa našim licenciranim integrator partnerima obavljamo instalaciju, montažu i setovanje celokupnog sistema i vršimo obuku korisnika za rukovanje sistemom.