doorbird-d1102v-surface-mount-ip-video-door-station
Doorbird Logo Dark

DoorBird D1102V surface-mount IP video door station

4,9 (14 recenzija)

109.537,06 RSD (PDV je uključen u cenu)

Šifra proizvoda: 9000046

Artikal na stanju

Sigurno plaćanje Proizvođačka garancija

Predstavljamo vam vrhunsku video interfonsku stanicu za vrata – DoorBird D1102V! Ova sjajna površinska IP video interfonska stanica je savršeno rešenje za vaš dom ili poslovni prostor. Zahvaljujući njenim naprednim mogućnostima, ovaj proizvod je jednostavan za korišćenje i pruža vam potpunu bezbednost.

Sa DoorBird D1102V, možete lako videti svakog posetioca koji dolazi do vaših vrata. Bez obzira da li ste kod kuće ili izvan nje, samo treba da pritisnete dugme na vašem pametnom telefonu i možete imati jasan pregled svih osoba koje se nalaze ispred vaših vrata. Zahvaljujući visokokvalitetnoj video tehnologiji, bićete u mogućnosti da prepoznate posetioca, čak i u najlošijim svetlosnim uslovima.

Ne samo da je DoorBird D1102V precizan i pouzdan, već je i bezbedan. Ovaj video interfonski sistem koristi najnovije tehnologije šifrovanja kako bi zaštitio vašu privatnost i sprečio neovlašćeni pristup. Vaša bezbednost je na prvom mestu!

Uz ovaj izuzetni proizvod, dobijate mogućnost da postavite i definisane zone detekcije kako biste bili obavešteni o svakom kretanju koje se dešava oko vaših vrata. Takođe, podrazumeva mogućnost snimanja događaja, tako da nikada nećete propustiti ništa važno.

DoorBird D1102V je lako instalirati i kompatibilan sa različitim pametnim kućama i podešavanjima. Bez obzira na to da li ste tehnički potkovan ili ne, ovaj proizvod je jednostavan za postavljanje i upotrebu.

Ne oklevajte više! Nabavite DoorBird D1102V danas i uživajte u svakoj prednosti koju pruža ova vrhunska video interfonska stanica za vrata. Vaša bezbednost i udobnost su na dohvat ruke!

***Pružene tehničke informacije***

– Vrsta: Površinska IP video interfonska stanica
– Kompatibilnost: Podešavanja za pametnu kuću
– Video rezolucija: Visokokvalitetna za jasan pregled posetilaca
– Bežična funkcionalnost: Omogućava pristup putem pametnog telefona
– Zaštita podataka: Koristi napredne tehnologije šifrovanja za privatnost i sigurnost
– Detekcija pokreta: Obezbeđuje obaveštenja o kretanju ispred vrata
– Snimanje događaja: Sistem snimanja za evidenciju događaja i sigurnost
– Jednostavna instalacija: Korisna opcija i za tehničke i za netehničke osobe
– Kompatibilnost sa različitim podesavanjima pametne kuće: Omogućava integrisanje u vaš postojeći sistem

Brend

Rezolucija kamere spoljne jedinice

2MP

Broj tastera

Tip povezivanja

IP zaštita spoljne jedinice

Montaža

Info za kupce

Proces online kupovine prilagođen je i fizičkim i pravnim licima u skladu sa odredbama Zakona o privatnom obezbeđenju Republike Srbije. Odabirom i poručivanjem proizvoda iz prodavnice u mogućnosti ste odabrati jednu od sledećih opcija – plaćanje odmah online, platnom karticom, ili plaćanje pouzećem.

Ukoliko ste kupac pravno lice, na vas se mogu odnositi posebne odredbe Zakona o privatnom obezbeđenju, pre svega izrada zakonom obavezne dokumentacije za pravna lica-korisnike sistema privatnog obezbeđenja kao što su: Plan, Projekat i posebno Procena rizika u zaštiti lica, imovine i poslovanja.

Izuzev nabavke i kupovine opreme, po Zakonu o privatnom obezbeđenju Republike Srbije, svaki kupac pravno lice u obavezi je ugovoriti instalaciju-montažu i setovanje sistema, kao i zakonsko održavanje sistema isključivo sa firmom koja je licencirana za vršenje poslova iz domena koje definiše Zakon o privatnom obezbeđenju Republike Srbije.

Za sve naše kupce – pravna lica, obezbedili smo da vam proces kupovine, ali i instalacije, setovanja i puštanja sistema u rad, kao i obuke korisnika za rukovanje sistemom bude organizovan u skladu sa odredbama Zakona o privatnom obezbeđenju, jednostavno i bez stresa.

U saradnji sa našim dugogodišnjim autorizovanim integrator partnerima, licenciranim za poslove koje definiše Zakon o Privatnom Obezbeđenju Republike Srbije, za sve naše kupce – pravna lica obezbeđujemo i profesionalne usluge i servise iz domena planiranja, projektovanja, instalacije, puštanja u rad, obuke korisnika za rukovanje sistemom, kao i usluge zakonskog održavanja sistema privatnog obezbeđenja.

Bilo da ste fizičko ili pravno lice, slobodno kompletirajte vašu porudžbinu u našoj online prodavnici, a naše kolege će vas kontaktirati u vezi sa svim specifičnim uslugama i servisima koje su vam dodatno neophodne, kako biste se uskladili sa Zakonskim odredbama, ili kako bismo ispunili vaše dodatne potrebe i očekivanja od sistema koji planirate da nabavite.

Sve dodatne profesionalne usluge i servisi iz domena usklađivanja kupaca pravnih lica sa Zakonom o privatnom obezbeđenju nisu uključene u cenu poručenih proizvoda koja je iskazana na website-u, već će se ove usluge u dogovoru sa kupcem naknadno definisati i ugovoriti. Ovde pre se pre svega misli na sledeće usluge:

Izrada zakonom obavezujuće dokumentacije za kupce pravna lica:

  • Procena rizika u zaštiti lica, imovine i poslovanja
  • Plan sistema tehničke zaštite
  • Projekat

Profesionalne usluge i servisi koje zakon propisuje kao obavezne za kupce pravna lica:

  • Instalacija, montaža i setovanje sistema privatnog obezbeđenja
  • Obuka korisnika za rukovanje sistemom
  • Zakonsko održavanje sistema privatnog obezbeđenja

Dodatne informacije

Specijalizovani portal za ICT, security i safety solucije www.videonadzor.net obezbeđuje svim svojim klijentima sigurnu kupovinu i najbolje komercijalne uslove.

Pregledajte naše kategorije i pronađite odgovarajući proizvod ili kompletno rešenje, a mi ćemo se potruditi da vam pomognemo savetodavno u vezi sa ispravnošću odabrane sistemske konfiguracije, kao i da vam pružimo sve profesionalne usluge neophodne za instalaciju, setovanje i puštanje sistema u rad:

U saradnji sa našim autorizovanim integrator partnerima, licenciranim za poslove koje definiše Zakon o Privatnom Obezbeđenju Republike Srbije, za sve kupce pravna lica obezbeđujemo i profesionalne usluge i servise iz domena planiranja, projektovanja, instalacije, puštanja u rad i obuke korisnika za rukovanje sistemom.

Dodatno, u saradnji sa našim autorizovanim, licenciranim integrator partnerima, svi naši kupci pravna lica ostvaruju značajne uštede na izradi zakonski obavezne dokumentacije kao što su: Plan, Projekat i posebno Procena rizika u zaštiti lica, imovine i poslovanja, definisani Zakonom o privatnom obezbeđenju.

Kako funkcionišu IP kamere za video nadzor?

IP kamere za video nadzor, odnosno kamere koje komuniciraju putem Internet protokola omogućuju prikazivanje snimaka, koji su dostavljeni putem Internet konektivnosti, LAN, ili Wifi mreže. Konektivnost i povezivanje kamera može biti žično ili bežično (Wifi kamere).

Celokupan sistem IP video nadzora sastoji se: od makar jedne IP kamere, opciono MicroSD memorijske kartice, od PoE mrežnog sviča za video nadzor koji će pružiti napajanje IP kamerama, i od signalno-naponske kablovske infrastrukture. Dodatno, veći IP video nadzor sistemi podrazumevaju nabavku video nadzor snimača, klijentskih radnih stanica i monitora, dok kod manjih sistema besplatna aplikacija za udaljeni pristup video nadzor sistemu putem Interneta efikasno obavlja posao.

Jedna od glavnih prednosti IP video kamera za nadzor jeste pojednostavljena i efikasna konektivnost, radi pretrage snimljenog zapisa, alarmnih događaja, ili gledanja snimaka uživo, što je čini idealnom za monitoring bitnih događaja sa udaljene lokacije, putem Interneta.

Druga korisna funkcionanost kamere IP jeste lokalno arhiviranje snimaka na samoj kameri putem MicroSD kartice, što pojednostavljuje arhitekturu sistema i omogućuje naknadno pregledanje video nadzor zapisa. Postoje i LTE 4G i 5G kamere za video nadzor koje uz microSD karticu i uz SIM karticu omogućuju notifikacije korisniku u slučaju alarmnih situacija.