mrezni-svic-za-video-nadzor-aetek-c70-00f-01
Aetek Logo

Mrežni svič za video nadzor AETEK C70-00F-01

4,83 (56 recenzija)

SKU: 8000012

Mrežni svič za video nadzor C70-00F-01 je visokoperformantni uređaj sa nizom naprednih funkcionalnosti koje čine vašu sigurnosnu mrežu izuzetno efikasnom i sigurnom.

Istaknuta karakteristika ovog sviča je Master svič funkcionalnost koja omogućava centralizovano upravljanje svim portovima na mreži. To znači da možete brzo i lako koordinirati i administrirati vašu mrežu sa jednog centralnog mesta, što značajno olakšava nadzor i kontrolu.

Svič dolazi sa brzim G-bit (Gigabit) portovima (RJ45) koji obezbeđuju visok protok podataka i pouzdan prenos informacija. Ovi portovi su ključni za video nadzorne sisteme gde se zahteva brz odgovor i visoka rezolucija slike.

SFP (Small Form-Factor Pluggable) portovi vam omogućavaju dodatnu fleksibilnost pri proširenju mreže i povezivanju sa udaljenim uređajima. Ovo je izuzetno korisno za postavljanje različitih topologija i integraciju sa drugim uređajima.

Sigurnost je od najveće važnosti, i C70-00F-01 je opremljen prenaponskom zaštitom po portu i prenaponskom zaštitom napajanja kako bi se obezbedila pouzdanost i bezbednost vaših uređaja i podataka.

Napredna funkcionalnost automatskog kreiranja topologije konektovanih kamera i mrežnih uređaja čini konfiguraciju mreže mnogo bržom i preciznijom, smanjujući rizik od ljudskih grešaka.

C70-00F-01 je idealan izbor za sigurnosne aplikacije koje zahtevaju centralizovano upravljanje, brze G-bit portove, SFP portove i visok nivo zaštite. Investirajte u ovaj svič kako biste osigurali da vaša video nadzorna mreža funkcioniše besprekorno i bezbedno.

Brend

Dimenzije

Upravljivost (Upravljivi/Neupravljivi)

Upravljivi

Ukupan broj portova

Broj SFP portova

Broj RJ45/SFP Combo portova

Switching kapacitet

Forwarding kapacitet

Upravljivost

Automatska topologija konektovanih IP uređaja

Da

Daljinski reboot konektovanih IP uređaja

Da

Real-time Health Cable Diagnostics

Da

RING topologija

Temperaturni opseg

Info za kupce

Proces online kupovine prilagođen je i fizičkim i pravnim licima u skladu sa odredbama Zakona o privatnom obezbeđenju Republike Srbije. Odabirom i poručivanjem proizvoda iz prodavnice u mogućnosti ste odabrati jednu od sledećih opcija – plaćanje odmah online, platnom karticom, ili plaćanje pouzećem.

Ukoliko ste kupac pravno lice, na vas se mogu odnositi posebne odredbe Zakona o privatnom obezbeđenju, pre svega izrada zakonom obavezne dokumentacije za pravna lica-korisnike sistema privatnog obezbeđenja kao što su: Plan, Projekat i posebno Procena rizika u zaštiti lica, imovine i poslovanja.

Izuzev nabavke i kupovine opreme, po Zakonu o privatnom obezbeđenju Republike Srbije, svaki kupac pravno lice u obavezi je ugovoriti instalaciju-montažu i setovanje sistema, kao i zakonsko održavanje sistema isključivo sa firmom koja je licencirana za vršenje poslova iz domena koje definiše Zakon o privatnom obezbeđenju Republike Srbije.

Za sve naše kupce – pravna lica, obezbedili smo da vam proces kupovine, ali i instalacije, setovanja i puštanja sistema u rad, kao i obuke korisnika za rukovanje sistemom bude organizovan u skladu sa odredbama Zakona o privatnom obezbeđenju, jednostavno i bez stresa.

U saradnji sa našim dugogodišnjim autorizovanim integrator partnerima, licenciranim za poslove koje definiše Zakon o Privatnom Obezbeđenju Republike Srbije, za sve naše kupce – pravna lica obezbeđujemo i profesionalne usluge i servise iz domena planiranja, projektovanja, instalacije, puštanja u rad, obuke korisnika za rukovanje sistemom, kao i usluge zakonskog održavanja sistema privatnog obezbeđenja.

Bilo da ste fizičko ili pravno lice, slobodno kompletirajte vašu porudžbinu u našoj online prodavnici, a naše kolege će vas kontaktirati u vezi sa svim specifičnim uslugama i servisima koje su vam dodatno neophodne, kako biste se uskladili sa Zakonskim odredbama, ili kako bismo ispunili vaše dodatne potrebe i očekivanja od sistema koji planirate da nabavite.

Sve dodatne profesionalne usluge i servisi iz domena usklađivanja kupaca pravnih lica sa Zakonom o privatnom obezbeđenju nisu uključene u cenu poručenih proizvoda koja je iskazana na website-u, već će se ove usluge u dogovoru sa kupcem naknadno definisati i ugovoriti. Ovde pre se pre svega misli na sledeće usluge:

Izrada zakonom obavezujuće dokumentacije za kupce pravna lica:

  • Procena rizika u zaštiti lica, imovine i poslovanja
  • Plan sistema tehničke zaštite
  • Projekat

Profesionalne usluge i servisi koje zakon propisuje kao obavezne za kupce pravna lica:

  • Instalacija, montaža i setovanje sistema privatnog obezbeđenja
  • Obuka korisnika za rukovanje sistemom
  • Zakonsko održavanje sistema privatnog obezbeđenja

Dodatne informacije

Specijalizovani portal za ICT, security i safety solucije www.videonadzor.net obezbeđuje svim svojim klijentima sigurnu kupovinu i najbolje komercijalne uslove.

Pregledajte naše kategorije i pronađite odgovarajući proizvod ili kompletno rešenje, a mi ćemo se potruditi da vam pomognemo savetodavno u vezi sa ispravnošću odabrane sistemske konfiguracije, kao i da vam pružimo sve profesionalne usluge neophodne za instalaciju, setovanje i puštanje sistema u rad:

U saradnji sa našim autorizovanim integrator partnerima, licenciranim za poslove koje definiše Zakon o Privatnom Obezbeđenju Republike Srbije, za sve kupce pravna lica obezbeđujemo i profesionalne usluge i servise iz domena planiranja, projektovanja, instalacije, puštanja u rad i obuke korisnika za rukovanje sistemom.

Dodatno, u saradnji sa našim autorizovanim, licenciranim integrator partnerima, svi naši kupci pravna lica ostvaruju značajne uštede na izradi zakonski obavezne dokumentacije kao što su: Plan, Projekat i posebno Procena rizika u zaštiti lica, imovine i poslovanja, definisani Zakonom o privatnom obezbeđenju.

Kako funkcionišu IP kamere za video nadzor?

IP kamere za video nadzor, odnosno kamere koje komuniciraju putem Internet protokola omogućuju prikazivanje snimaka, koji su dostavljeni putem Internet konektivnosti, LAN, ili Wifi mreže. Konektivnost i povezivanje kamera može biti žično ili bežično (Wifi kamere).

Celokupan sistem IP video nadzora sastoji se: od makar jedne IP kamere, opciono MicroSD memorijske kartice, od PoE mrežnog sviča za video nadzor koji će pružiti napajanje IP kamerama, i od signalno-naponske kablovske infrastrukture. Dodatno, veći IP video nadzor sistemi podrazumevaju nabavku video nadzor snimača, klijentskih radnih stanica i monitora, dok kod manjih sistema besplatna aplikacija za udaljeni pristup video nadzor sistemu putem Interneta efikasno obavlja posao.

Jedna od glavnih prednosti IP video kamera za nadzor jeste pojednostavljena i efikasna konektivnost, radi pretrage snimljenog zapisa, alarmnih događaja, ili gledanja snimaka uživo, što je čini idealnom za monitoring bitnih događaja sa udaljene lokacije, putem Interneta.

Druga korisna funkcionanost kamere IP jeste lokalno arhiviranje snimaka na samoj kameri putem MicroSD kartice, što pojednostavljuje arhitekturu sistema i omogućuje naknadno pregledanje video nadzor zapisa. Postoje i LTE 4G i 5G kamere za video nadzor koje uz microSD karticu i uz SIM karticu omogućuju notifikacije korisniku u slučaju alarmnih situacija.