NVR snimač Dahua NVR4116HS-4KS2

13.264,00 RSD

Cena bez PDV-a

NVR snimač za video nadzor Dahua NVR4116HS-4KS2

– Maksimalna podržana rezolucija snimanja 8 MP

– Kompresija H.265/H.264

– Brzina snimanja 80 Mbps

– Mesto za 1 SATA HDD (do 6TB)

16-kanalni NVR snimač za video nadzor NVR4116HS-4KS2, H.265 / H.264 kodek dekodiranje, maksimalna 80Mbps ulazna propusnost, Rezolucija do 8MP za pregled i reprodukciju. HDMI/VGA video izlaz. Podržava ANR. Rezolucija 4KNVR podržava 4K ultra HD rezoluciju za snimanje, uživo pregledavanje i reprodukciju. Inteligentni video sistem (opcionalno) Rad s ugrađenim inteligentnim IP kamerama za video analizu, NVR ima mogućnost otkrivanja i analize pokretnih objekata za poboljšanje video zapisa za nadzor. IVS takođe podržava Tripwire analitiku, omogucavajuci kameru da otkrije kada je ukinuta unapred odredjena linija, brojanje ljudi1 SATA port do 6TB.

snimac-za-video-nadzor-NVR4116HS-4KS2.pdf

Specijalizovani portal za ICT i bezbednosnu tehnologiju www.videonadzor.net obezbeđuje svim klijentima najbolje uslove kupovine.
Standardna i proširena proizvođačka garancija dostupna je za kompletan asortiman ponude:

kamere za video nadzor
video nadzor kompleti
snimači za video nadzor
oprema za video nadzor
uradi sam video nadzor
video analitika
alarm monitoring kompleti
video interfoni
monitoring vozila
profesionalne usluge i servisi

U saradnji sa autorizovanim partnerima portala kompletno planiranje, projektovanje, instalacioni proces, kao i obuka korisnika za rukovanje sistemom i prateća dokumentacija vezana za video nadzor zakonsko usaglašavanje obavlja se od strane ICT i video nadzor partnera licenciranih za ovu vrstu poslova. Dodatno, za sve kupljene sisteme koji iziskuju profesionalnu instalaciju, portal www.videonadzor.net obezbeđuje svim kupcima i garanciju na sve izvedene radove

Proces kupovine putem Upstream ICT Alliance web shop-a jednostavan je, siguran i brz. Odabirom i poručivanjem proizvoda iz prodavnice, dobićete detaljnu ponudu opreme za koju ste iskazali interesovanje. Po prijemu vaše porudžbine kontaktiraće vas naša služba prodaje kako bismo sa vama utvrdili sve specifičnosti vezane za instalacioni proces, kao i za eventualno neke posebne zahteve ili specifične potrebe koje su vama kao korisniku bitne. Nakon ovog koraka, dobićete kompletnu ponudu-predračun za plaćanje koja će sadržati informacije vama bitne za plaćanje i realizaciju posla:
– predmer i predračun za opremu
– predmer i predračun za neophodne instalacione radove
– rok isporuke i izvođenja radova
– garantni rokovi na opremu i radove

Zakon o privatnom obezbeđenju definiše instalaciju, korišćenje i održavanje sistema tehničke zaštite, a u skladu sa tim, autorizovani partneri portala www.videonadzor.net – licencirani za ovu vrstu poslova osiguraće da vaša kupovina bude usklađena sa zakonskim odredbama i propisima. Licencirani sistem integrator partneri vrše planiranje, projektovanje, instalacioni proces, kao i obuku korisnika za rukovanje sistemom i pružaju uslugu zakonskog održavanja sistema. Sva prateća zakonom obavezna dokumentacija vezana za zakonsko usaglašavanje obavlja se od strane ICT i video nadzor integrator partnera licenciranih za ovu vrstu poslova.

Nama je veoma važno da svakom kupcu, bilo da se radi o fizičkom ili pravnom licu, kreiramo dodatnu vrednost prilikom kupovine. Posebno u segmentu kupovine video nadzor kompleta i u segmentu kupovine alarm monitoring kompleta kupci mogu računati na vredne poklon pakete za početak saradnje.

Neposredno po prijemu vaše porudžbine kontaktiraće vas naša služba prodaje kako bismo sa vama utvrdili sve specifičnosti vezane za instalacioni proces, kao i za eventualno neke posebne zahteve ili specifične potrebe koje su vama kao korisniku bitne. U ovom koraku, bićete obavešteni i o adekvatnoj poklon paket promociji koja će vam biti ponuđena uz kupljeni sistemski komplet i uz naručenu uslugu instalacije.