Zakonsko održavanje sistema tehničke zaštite

Video nadzor zakonsko usaglašavanje
  • Zakonsko održavanje sistema tehničke zaštite
  • Zakonsko usaglašavanje obavezujuće dokumentacije za pravna lica
  • Izrada Akta o proceni rizika u zaštiti lica, imovine i poslovanja
  • Planiranje i projektovanje sistema tehničke zaštite 

Zakon o privatnom obezbeđenju kojim su obuhvaćeni i sistemi tehničke zaštite (poput video nadzor sistema obezbeđenja, kontrole pristupa, video interfona,…) počeo je sa primenom 01. januara 2017. godine. Sa primenom Zakona o privatnom obezbeđenju, paralelno su počele i inspekcijske kontrole i kaznene mere za pravna lica i preduzetnike koji svoj sistem tehničke zaštite nisu nabavili, usaglasili i ne koriste ga u skladu sa odredbama Zakona o privatnom obezbeđenju. 

Zakon o privatnom obezbeđenju propisuje obavezno održavanje sistema tehničke zaštite kao obaveznu, i jednu od polaznih instanci prilikom nabavke i korišćenja sistema tehničke zaštite za pravna lica.

Zakon propisuje ugovorno zakonsko održavanje sistema tehničke zaštite kao obaveznu kategoriju prilikom nabavke i korišćenja sistema tehničke zaštite, poput npr. video nadzor sistema za potrebe pravnih lica. 

Upstream ICT Alliance vam omogućuje posebne komercijalne uslove za zakonsko usaglašavanje i zakonsko održavanje video nadzor i drugih sistema tehničke zaštite. U saradnji sa licenciranim Upstream ICT Alliance integrator partnerima u mogućnosti smo da vam ponudimo najviši kvalitet usluge zakonskog održavanja sistema tehničke zaštite. 

Izbegnite visoke novčane kazne za pravno lice, zatvorske kaznene mere za odgovorno fizičko lice u pravnom licu, kao i izricanje mere zabrane vršenja delatnosti – koje su propisane Zakonom o privatnom obezbeđenju, ukoliko ne posedujete adekvatnu, obaveznu dokumentaciju i ukoliko niste osigurali zakonsku usklađenost za vaš sistem tehničkog obezbeđenja.  

Kontaktirajte nas kako bismo Vam pomogli u izradi ovih zakonom propisanih, obaveznih dokumenata, prilikom nabavke video nadzor sistema obezbeđenja za kojim imate potrebu, ili za vaš već postojeći video nadzor sistem koji je u upotrebi. 

Poslove planiranja, projektovanja i održavanja sistema tehničke zaštite realizujemo u saradnji sa Upstream ICT Alliance integrator partnerima, licenciranim za poslove u domenu Zakona o privatnom obezbeđenju:

Svi Upstream ICT Alliance integrator partneri angažovani na ovim poslovima poseduju licence MUP-a za:

–  Licenca za izradu Akta o proceni rizika u zaštiti lica, imovine i poslovanja

–  Licenca za izradu Plana i projekta sistema tehničke zaštite

–  Licenca za vršenje poslova montaže, puštanja u rad i održavanje sistema tehničke zaštite i obuku korisnika

Za sva pravna lica koja nam upute online zahtev za održavanje sistema tehničke zaštite važe posebni, diskontovani komercijalni uslovi kupovine. Uputite nam zahtev popunjavanjem kontakt formulara za obavezno održavanje sistema tehničke zaštite, a mi ćemo vas kontaktirati u vezi sa svim daljim neophodnim koracima.