Wi-Fi video nadzor kamera Arenti Smart Home DOME1

10.200,00 RSD

Cena bez PDV-a

  • 2K Ultra HD rezolucija
  • Full duplex dvosmerni audio
  • Pan Tilt Pan 0°~350°/Tilt -20°~90°
  •  AI Human Motion Detection
  • Customizable Detection Zone
  • MicroSD kartica 32GB

Arenti Pan-Tilt Wi-Fi kamera DOME1 predstavlja inteligentno Smart Home video nadzor rešenje sa integrisanom zaštitom privatnosti. Arenti Pan-Tilt DOME1 nadzorne, smart home kamere za unutrašnju montažu možete sami instalirati i pustiti u rad za svega nekoliko minuta.

Arenti Pan-Tilt Wi-Fi nadzornu kameru putem aplikacije možete pokretati panoramski, u krug, u radijusu od 0°~350°, kao i vertikalno, u radijusu od -20°~90° stepeni.

Arenti Smart Home DOME1 Wi-Fi kamera za video nadzor isporučuje se sa MicroSD 32GB karticom za lokalno snimanje. 

Za Arenti kamere, korisnicima je na GooglePlay kao i na Apple App Store dostupno i besplatno preuzimanje Arenti App – aplikacije za video monitoring i nadzor smart home uređaja. Putem Arenti aplikacije za video monitoring možete primati alarmne notifikacije i upozorenja, pregledati uživo strimove sa Arenti kamera, kao i pretraživati arhivni snimljeni materijal.  

– 2K UltraHD 4MP resolution

– AI human motion detection

– Aluminum-framed design

– 0°~350° pan & -20°~90° tilt

– Full duplex two-way audio

– SD card storage(Max. 256GB)

– 180sec. event video recording

– Sound detection

– Geo-fencing, multiple privacy modes

– Share camera

– Amazon Alexa & Google Assistant compatible

Specijalizovani portal za ICT i bezbednosnu tehnologiju www.videonadzor.net obezbeđuje svim klijentima najbolje uslove kupovine. Standardna i proširena proizvođačka garancija dostupna je za kompletan asortiman ponude:

kamere za video nadzor

video nadzor kompleti

snimači za video nadzor

oprema za video nadzor

uradi sam video nadzor

video analitika

alarm monitoring kompleti

video interfoni

monitoring vozila

profesionalne usluge i servisi

Proces kupovine putem Upstream ICT Alliance web shop-a jednostavan je, siguran i brz. Odabirom i poručivanjem proizvoda iz prodavnice, dobićete detaljnu ponudu opreme za koju ste iskazali interesovanje. Po prijemu vaše porudžbine kontaktiraće vas naša služba prodaje kako bismo sa vama utvrdili sve specifičnosti vezane za instalaciju i montažu ukoliko proizvodi koje ste poručili zahtevaju profesionalnu montažu. Takođe ćemo sa vama iskomunicirati i sve druge posebne zahteve ili specifične potrebe koje su vama kao korisniku bitne. Nakon ovog koraka, dobićete kompletnu ponudu-predračun za plaćanje koja će sadržati informacije vama bitne za plaćanje i realizaciju posla:

– predmer i predračun za opremu

– predmer i predračun za neophodne instalacione radove (ukoliko postoji potreba za profesionalnom instalacijom)

– rok isporuke i izvođenja radova

– garantni rokovi na opremu i radove

Zakon o privatnom obezbeđenju definiše instalaciju, korišćenje i održavanje sistema tehničke zaštite, a u skladu sa tim, autorizovani partneri portala www.videonadzor.net – licencirani za ovu vrstu poslova osiguraće da vaša kupovina bude usklađena sa zakonskim odredbama i propisima. Licencirani sistem integrator partneri vrše planiranje, projektovanje, instalacioni proces, kao i obuku korisnika za rukovanje sistemom i pružaju uslugu zakonskog održavanja sistema. Sva prateća zakonom obavezna dokumentacija vezana za zakonsko usaglašavanje obavlja se od strane ICT i video nadzor integrator partnera licenciranih za ovu vrstu poslova.

Nama je veoma važno da svakom kupcu, bilo da se radi o fizičkom ili pravnom licu, kreiramo dodatnu vrednost prilikom kupovine. Posebno u segmentu kupovine video nadzor kompleta i u segmentu kupovine alarm monitoring kompleta kupci mogu računati na vredne poklon pakete za početak saradnje.Neposredno po prijemu vaše porudžbine kontaktiraće vas naša služba prodaje kako bismo sa vama utvrdili sve specifičnosti vezane za vašu porudžbinu, kao i za eventualno neke posebne zahteve ili specifične potrebe koje su vama kao korisniku bitne. U ovom koraku, bićete obavešteni i o adekvatnoj poklon paket promociji koja će vam biti ponuđena uz kupljeni sistemski komplet i/ili uz naručenu uslugu profesionalne instalacije.