Rezultati pretrage za

VELIKA PROLEĆNA RASPRODAJA, POPUST DO 90%!

08/02/2019

Velika prolećna rasprodaja, ostvarite uštede i do 90%!

 

U saradnji sa partnerima – distributerima i sistem integratorima – organizujemo veliku prolećnu rasprodaju video nadzor kompleta i alarmnih protivprovalnih kompleta, sa popustima i do 90%!

 

U saradnji sa partnerima – distributerima i sistem integratorima – u toku je promotivna kampanja „VELIKA PROLEĆNA RASPRODAJA“ sistema tehničke zaštite, po izuzetno sniženim cenama. U okviru ove promotivne ponude na raspolaganju su video nadzor kompleti i alarmni protivprovalni sistemi namenjeni kućnim korisnicima, malim i srednjim firmama i organizacijama.

Veliko prolećno čišćenje lagera jedinstvena je prilika za korisnike koji planiraju nabavku video nadzor ili alarmnog sistema, da odreaguju na vreme i da ostvare neverovatne popuste koji idu i do 90%!

U saradnji sa partnerima portala sistem integrator i distributer kompanijama, napravili smo objedinjen lager opreme i kompleta po diskontovanim cenama. U okviru ove promotivne ponude, korisnicima je na raspolaganju preko 100 kompleta video nadzor i alarmnih setova različitih renomiranih proizvođača.

Svi kompleti i sistemi u okviru velike prolećne rasprodaje su novi i nekorišćeni.

U ponudi je video nadzor i alarmna oprema proizvedena tokom 2018-te godine, koja od momenta vaše kupovine dolazi sa punom proizvođačkom 24-mesečnom i 36-mesečnom garancijom.

U pitanju su video nadzor sistemi sa najnovijim kompresionim H.264 i H.265 standardima, sa FullHD rezolucijom kamera i sa najnovijom generacijom hard diskova za optimizovano arhiviranje video nadzor materijala.

Alarmni sistemi u okviru ove ponude pripadaju najnovijoj generaciji proizvoda renomiranih proizvođača, uz savremenu senzorsku tehnologiju ugrađenu u detekore pokreta i druge periferne elemente sistema.

Pošaljite nam vaše podatke putem Kontakt Formulara i opišite za koji ste sistem ili sisteme generalno zainteresovani, a mi ćemo vam dostaviti komplet sve promotivne ponude naših partnera koje su dostupne po sniženim cenama.

 

Iskoristite promotivni period i nabavite željenu opremu, uz izrazito diskontovane cene!

video-nadzor-promo-akcija-02-2019_2

Količine su ograničene, zato požurite i pošaljite nam upit.

 

Na raspolaganju su alarmni i video nadzor kompleti svih vodećih svetskih proizvođača opreme, a velika prolećna rasprodaja odnosi se pre svega na sledeće sisteme i komplete:

AnalogHD video nadzor kompleti

IP video nadzor kompleti

Alarmni protivprovalni kompleti

Alarm monitoring kompleti

Video analitika za brojanje posetilaca

Video analitika za prevenciju upada u štićeni prostor

 

Dovoljno je samo da nam pošaljete upit putem Kontakt Formulara, a mi ćemo vas kontaktirati i pružiti vam detaljne informacije o svim relevantnim ponudama vezanim za vaš predmet interesovanja.

U saradnji sa članicama Upstream ICT Alliance – na raspolaganju vam stoje naši partneri, licencirane sistem integrator firme koje vam mogu pružiti pouzdanu i efikasnu podršku u instalaciji, puštanju sistema u rad, kao i obučiti vas za rukovanje sistemima tehničke zaštite.

Dodatno, za sva zainteresovana pravna lica obezbeđen je dodatni popust na izradu zakonski obavezne dokumentacije prilikom nabavke video nadzor i alarmnih sistema. Procena rizika, plan, projekat,… u okviru ove ponude obezbeđeni su po posebnim, diskontovanim cenama.

Iskoristite veliku prolećnu rasprodaju za nabavku dva ili više sistema po posebno diskontovanim cenama opreme i kompleta. Uštedite i do 90% prilikom kupovine sistema tehničke zaštite, uz značajne popuste na instalaciju opreme.

Velika prolećna rasprodaja traje do 30.06.2019-te godine ili do isteka zaliha, zato požurite i pošaljite nam upit putem Kontakt Formulara kako biste napravili rezervaciju opreme i kompleta za koji ste zainteresovani.

Nabavka i upotreba video nadzor i protivprovalnih alarmnih sistema drastično umanjuje rizik od nastanka štete i gubitka dobara izazvanih neovlašćenim ulaskom u objekat i krađom. Alarmni sistemi povezani na kontrolni monitoring centar uvek mogu sprečiti štetu i pre nego što ona nastane.

Svi video nadzor kompleti u okviru ove promotivne akcije podržavaju udaljeni pristup putem Interneta, gde korisnici uz pomoć aplikacije instalirane na telefon uvek i u svako doba mogu pratiti dešavanja u objektu i reagovati pravovremeno u incidentnim situacijama.

Obezbedite se na vreme – Iskoristite velike popuste u okviru ove sinergijske ponude security profesionalaca kreirane po vašoj meri!

Kontaktirajte nas već danas i rezervišite željeni sistem sa popustom i do 90% jednostavnim popunjavanjem i slanjem Kontakt Formulara. Po prijemu vašeg zahteva, kontaktiraćemo vas u vezi sa preciziranjem vašeg zahteva i dati vam detaljan prikaz raspoloživih video nadzor sistema i alarmnih, protivprovalnih kompleta po diskontovanim cenama.

  • ZAHTEV ZA DOSTAVLJANJE PONUDA

    Pomoći ćemo vam u preciziranju vašeg zahteva, a kako biste dobili najbolje cene, iskomuniciraćemo sa više iskustveno-pouzdanih firmi koje posluju u vašem neposrednom okruženju i bave se distribucijom, prodajom i ugradnjom opreme za koju ste iskazali interesovanje. Na ovaj način bićete u mogućnosti da dobijete više kvalitetno ponuđenih rešenja, pa ćete lakše, sigurnije i jednostavnije - kroz oficijelni distributerski kanal proizvođača, biti u prilici da odaberete rešenje koje je u skladu sa vašim potrebama i budžetom.    Slobodno opišite svoj zahtev. Određeni brend za koji ste zainteresovani, željeni broj kamera, ili druge video nadzor opreme koju planirate da nabavite. Navedite sve vama bitne specifičnosti i funkcionalnosti koje od sistema očekujete, a mi ćemo vam pomoći u kompletiranju tehničkog rešenja, u optimizaciji i preciziranju vašeg zahteva.

Tag: