Sertifikat za video nadzor i obuke

Sertifikat za video nadzor i obuke realizuju se u saradnji sa vendorima-proizvođačima i omogućuju polaznicima da steknu, unaprede i sertifikuju znanja o video nadzor tehnologiji, administraciji mreža, instalaciji, setovanju i puštanju u rad tehnološko različitih video nadzor sistemskih solucija.. Kontaktirajte nas i raspitajte se više o obukama i sertifikacijama u domenu video nadzor industrije.

Video nadzor sertifikacija – priznat sertifikat za video nadzor na kraju obuke

Po završetku obuke određene solucije tehničke zaštite za nadzor, učesnici postaju sertifikovani za prodaju, instalaciju i održavanje video nadzor sistema direktno od proizvođača. Priznati sertifikati vas kvalifikuju za samostalan nastup na složenom tržištu projektne prodaje sistema video nadzora, a sa stečenim znanjem i veštinama dobijate i niz mogućnosti za angažovanje u ovoj sferi.

Obuka i sertifikacija za video nadzor se vrše pod nadzorom instruktora – iskusnih profesionalaca u svojoj oblasti, koji nastoje da učesnicima obuke temeljno prenesu veštine upravljanja sistemima video nadzora.

Obuke za video nadzor sertifikat su interaktivnog tipa, što podrazumeva i aktivan angažman učesnika kroz predavanja, on-hands praktične vežbe i diskusije o temama. Sva neophodna oprema je obezbeđena tokom obuke za svakog polaznika.

Obuke za video nadzor

Obučavanje po zvaničnim programima proizvođača video nadzor opreme, sertifikacija i hands-on trening pristup omogućiće vam samostalan i uspešan nastup na tehnološki izazovnom tržištu video nadzor solucija i projektne prodaje.

Bićete u mogućnosti da planirate i projektujete sisteme, a stečena sertifikacija pomoći će vam da se istaknete od konkurencije, posebno u domenu projektne prodaje sistemskih video nadzor solucija.

Teorijska obuka za video nadzor i praktične veštine visokokvalitetnog obučavanja koje u saradnji sa proizvođačima i njihovim lokalnim distributerima nudimo, pružaju najbolje iskustvo u radu sa sistemima video nadzora. Kroz temeljno obučavanje se stiču praktične veštine potkovane teorijskim znanjem,  što je neophodno svakom ko nastoji da pravilno planira, projektuje, instalira i održava video nadzor.

IP video obuke

IP video nadzor obuke i trening seminari po zvaničnim programima vodećih svetskih proizvođača profesionalne video nadzor opreme. Sertifikacija za prodaju, instalaciju i održavanje sistema video nadzora i sistema kontrole pristupa po programu vodećih svetskih proizvođača-vendora.

CCTV; AHD obuke

CCTV video nadzor obuke i trening seminari za poznavanje korišćenja opreme i za samostalnu instalaciju CCTV & AHD video nadzor sistema.

Network admin obuke

Obuke iz domena mrežne administracije, zaštita mrežne infrastrukture, razumevanje savremenih napada na mrežnu infrastrukturu i kripto-data tehnike u cilju komplementarne zaštite.

Licence za ugradnju video nadzora i održavanje obuka za sertifikate

Kurs obuka korisnika za korišćenje video nadzor sistema, ugradnju i puštanje u rad podrazumevaju da integrator firma poseduje licence za ugradnju video nadzora izdatu od strane MUP-a.

MUP Republike Srbije organizuje stručne obuke i sertifikacije za integrator firme u sledećim domenima:

  • Stručne obuke za obuke za planiranje, projektovanje i nadzor nad izvođenjem sistema tehničke zaštite
  • Stručne obuke za za vršenje poslova montaže, puštanja u rad, održavanja sistema tehničke zaštite i obuke korisnika

Detaljnije informacije o stručnim obukama, fondu ispitnih pitanja, kao i o informacijama koje pruža zakon o privatnom obezbeđenju, i prateći zakonski pravilnici možete pročitati na gore postavljenom linku.

Dok vam sertifikat za video nadzor pruža određenu vrstu potvrde da ste usvojili potrebna znanja za ugradnju sistema i njegovo korišćenje, licence za planiranje, projektovanje, nadzor, montažu, puštanja u rad i održavanja sistema tehničke zaštite i video nadzora će vam biti potrebna ukoliko želite da se kao pravno lice ili preduzetnik bavite ovom delatnošću.

Kamere za video nadzor je dozvoljeno koristiti na privatnom objektu, ali je neophodno da to bude u skladu sa Zakonom o privatnom obezbeđenju i u skladu sa Pravilnikom o načinu vršenja poslova tehničke zaštite i upotrebe sredstava za tehničku zaštitu.

Prema Zakonu, poslove montaže tj. ugradnje sistema može obavljati samo pravno lice koje poseduje licencu za ugradnju video nadzora izdatu od strane MUP-a Republike Srbije.

Kontaktirajte nas i dobićete najbolje preporuke

Putem portala i online prodavnice za video nadzor brzo i jednostavno pronađite sve relevantne informacije za obuku koja je predmet vašeg interesovanja. Budite slobodni da nam pošaljete direktan upit putem kontakt formulara za sertifikaciju i stručnim obukama koje su predmet vašeg interesovanja, kako bismo vam pomogli pri realizaciji istih.

Kontaktirajte nas za više informacija i besplatnih konsultacija u vezi sa sertifikatima i stručnim obukama za kojima ste u potrazi.