Rezultati pretrage za

Servis i održavanje

Nezadovoljni ste kompanijom koja vam vrši usluge održavanja? Previše dugo čekate na odziv, primećujete nestručnost IT osoblja, a kumulativni efekat ovoga ne dozvoljava vam da se normalno bavite svojim poslovnim aktivnostima? Imamo pravo rešenje za vas – Profesionalan odnos i višegodišnje iskustvo predstavnika ovog sektora pomoći će vam da jednostavno i lako optimizujete, ili nadogradite vašu postojeću IT infrastrukturu, na način da ona bude stub oslonca vašeg poslovanja.

Servis Video Nadzor Sistema i Opreme

Video nadzor kao usluga. Arhiviranje video zapisa u cloud-u. Pristupajte svojim kamerama putem Interneta, bilo koristeći desktop browser, bilo putem laptop-a, ili smartphone-a. Jednostavno i lako, bez nepotrebne dodatne investicije u serversku opremu i hard disk snimačke kapacitete. Saznajte više.

Zakonsko Održavanje Sistema Tehničke Zaštite

Pogledajte ponudu i pronađite adekvatnog partnera za vaš projekat.
Kabliranje prostorija, u kojima se nalazi korisnička oprema; Telekomunikacione sobe, u kojima se nalazi oprema koja povezuje magistralne (Backbone) kablovske sisteme sa horizontalnim kablovskim sistemima; Magistralno (Backbone) kabliranje; Horizontalno kabliranje;

Servis Računarskih Mreža i Servera

Ukoliko imate potrebu za unapređenjem, održavanjem, ili servisiranjem postojeće FO mreže, ili vam je u planu da izgradite novu, pogledajte ponudu partnera koji u Fiber Optics poslovima imaju višedecenijsko iskustvo i neophodan ’know-how’ za realizaciju specifičnih FO projekata.

  • ZAHTEV ZA DOSTAVLJANJE PONUDA

    Pomoći ćemo vam u preciziranju vašeg zahteva, a kako biste dobili najbolje cene, iskomuniciraćemo sa više iskustveno-pouzdanih firmi koje posluju u vašem neposrednom okruženju i bave se distribucijom, prodajom i ugradnjom opreme za koju ste iskazali interesovanje. Na ovaj način bićete u mogućnosti da dobijete više kvalitetno ponuđenih rešenja, pa ćete lakše, sigurnije i jednostavnije - kroz oficijelni distributerski kanal proizvođača, biti u prilici da odaberete rešenje koje je u skladu sa vašim potrebama i budžetom.    Slobodno opišite svoj zahtev. Određeni brend za koji ste zainteresovani, željeni broj kamera, ili druge video nadzor opreme koju planirate da nabavite. Navedite sve vama bitne specifičnosti i funkcionalnosti koje od sistema očekujete, a mi ćemo vam pomoći u kompletiranju tehničkog rešenja, u optimizaciji i preciziranju vašeg zahteva.