Nezadovoljni ste kompanijom koja vam vrši usluge održavanja? Previše dugo čekate na odziv, primećujete nestručnost IT osoblja, a kumulativni efekat ovoga ne dozvoljava vam da se normalno bavite svojim poslovnim aktivnostima? Imamo pravo rešenje za vas – Profesionalan odnos i višegodišnje iskustvo predstavnika ovog sektora pomoći će vam da jednostavno i lako optimizujete, ili nadogradite vašu postojeću IT infrastrukturu, na način da ona bude stub oslonca vašeg poslovanja.

Servis Video Nadzor Sistema i Opreme

Prikaži sve

Video nadzor kao usluga. Arhiviranje video zapisa u cloud-u. Pristupajte svojim kamerama putem Interneta, bilo koristeći desktop browser, bilo putem laptop-a, ili smartphone-a. Jednostavno i lako, bez nepotrebne dodatne investicije u serversku opremu i hard disk snimačke kapacitete. Saznajte više.

Zakonsko Održavanje Sistema Tehničke Zaštite

Prikaži sve

Pogledajte ponudu i pronađite adekvatnog partnera za vaš projekat.
Kabliranje prostorija, u kojima se nalazi korisnička oprema; Telekomunikacione sobe, u kojima se nalazi oprema koja povezuje magistralne (Backbone) kablovske sisteme sa horizontalnim kablovskim sistemima; Magistralno (Backbone) kabliranje; Horizontalno kabliranje;

Servis Računarskih Mreža i Servera

Prikaži sve

Ukoliko imate potrebu za unapređenjem, održavanjem, ili servisiranjem postojeće FO mreže, ili vam je u planu da izgradite novu, pogledajte ponudu partnera koji u Fiber Optics poslovima imaju višedecenijsko iskustvo i neophodan ’know-how’ za realizaciju specifičnih FO projekata.

Oslonite se na profesionalce

Sistemi video nadzora su efikasni samo ako u potpunosti ispunjavaju svoju funkciju u svakom trenutku, pa nema razloga da dozvolite loš rad ovih sistema. Ukoliko postoji bilo kakav problem sa vašim sistemom, poklonite poverenje profesionalcima u ovom sektoru

Oni će vam u najkraćem roku izvršiti servisiranje video nadzora i  obezbediti njegovo besprekorno funkcionisanje, uz jednostavnu optimizaciju ili nadogradnju vaše postojeće IT infrastrukture.

Odgovoran servis i održavanje video nadzora

Značajno iskustvo predstavnika ovog sektora doprinelo je izgradnji maksimalno odgovornog odnosa prema klijentima, pa možete računati na minimalne rokove servisa i održavanja vaših sistema, uz najrealističnije cene na tržištu.

Izbegnite neozbiljnost u radu i neredovan odziv osoblja – oslonite se na profesionalce koji su na raspolaganju za održavanje video nadzora u svakom trenutku.

Obezbedite servisiranje video nadzora uz videonadzor.net

Putem portala videonadzor.net pogledajte koje sve firme vrše servis video nadzora, i obezbedite sebi najpouzdanije održavanje vaših sistema, za njihov neometan rad i normalno funkcionisanje. Željenu firmu kontaktirajte slanjem upita, i na najjednostavniji način saznajte sve informacije koje su vam potrebne.