Softveri za video nadzor – Programi za video nadzor

Softveri za video nadzor jesu digitalni alati koji omogućavaju korišćenje video nadzora prema željama korisnika. Programi za video nadzor, tzv. video menadžment softver platforme, pomažu video nadzor sistemima da realizuju sve svoje funkcije i korisnicima da odaberu adekvatne elemente nadzornog sistema u skladu sa programom. Kontaktirajte nas i daćemo vam najbolje preporuke za softver za video nadzor!

Čemu služe VMS programi za video nadzor?

Adekvatan softver za video nadzor ili program, koristan je za buduće korisnike video nadzor sistema i što jednostavniji odabir istog. Programi za video nadzor i aplikacija pružaju mogućnost za realizaciju brojnih funkcija sistema i korišćenje svih pogodnosti koje postoje.

Program za kamere za video nadzor u zavisnosti od toga za koji se odlučite pruža različite korisničke funkcionalnosti i sistemske mogućnosti. Video nadzor program kao osnovne funkcije poseduje opcije za povezivanje, snimanje i nadlgedanje kamera.

Pored osnovnih funkcionalnosti, kod različitih programa možete pronaći različite korisničke opcije za osnovnu ili naprednu detekciju pokreta, koja primera radi može obavestiti korisnika nadzornog sistema o uočenom kretanju, zadržavanju, ili o prelasku preko virtuelne linije kojom se štiti perimetarski ili unutrašnji prostor.

Pojedini softveri za video nadzor poseduju opciju za spajanje snimaka sa više kamera u jedan, tek onda kada seprimet tj. detektuje pokret i kretanje.

U zavisnosti od toga za koji se video menadžment softver odlučite, imaćete na raspolaganju i brojne druge pogodnosti poput analitičke analize video snimaka, mogućnost konektivnosti i prikaza slike sa kamera različitih proizvođača, jednostavna kontrola i raspoređivanje velikog broja kamera, definisanje prava pristupa za različite korisnike, upravljanje sistemom putem mobilne aplikacije i slično.

Kako odabrati odgovarajući softver za video nadzor?

Ukoliko želite bespalatan program za video nadzor, veliki je broj opcija na internetu za preuzimanje. Neke funkcionalnosti VMS programa poput napredne video analitike i AI funkcionalnosti imaju svoju cenu koštanja, dok su na primer neke funkcionalnosti potpuno besplatne kao što je klijentska aplikacija i program za video nadzor preko interneta.

Takođe, prilikom odabira softvera obavezno proverite da li je kompatibilan sa kamerama i sistemom za nadzor koji posedujete. Proverite i zbog čega su Avigilon VMS softver za video nadzor i Dahua DSS V8 VMS softver za video nadzor odlično rešenje i koje pogodnosti donose prilikom korišćenja.

Potrebe za kapacitetom skladištenja mogu se razlikovati u zavisnosti od broja povezanih kamera, potrebnih ili zakonom propisanog minimuma dana skladištenja, formata videa, stepena kompresije, rezolucije kamere, FPS (frames-per-second) kadrova u sekundi, dubine boja, mogućnosti sistema, komponenti, hardvera, konfiguracija, postavki i softvera.

Možete odabrati BW i HDD kalkulatore (Axis-Bandwith & Storage Calculator) mrežne propusnosti i skladištenja, koji se koriste kao alati za projektovanje video nadzor sistema i za efikasniju parametrizaciju bitnih elemenata sistema.

Objektiv kalkulatori (Axis-Lens Calculator; Hikvision-Lens Selection Tool) će vam omogućiti da odaberete adekvatan objektiv kamere za video nadzor. Adekvatna izbor objektiva je važan kako bi se ostvarila idealna veličina i prikaz scene koja je pod nadzorom.

Kada su u pitanju softverski alati za video nadzor projektovanje, preporučujemo da probate i sledeće besplatne, a vrhunske projektne alate vodećih proizvođača poput: Motorola Solutions & Avigilon System Design Tool, ili Axis-Site Designer , kao i selektore proizvoda (Axis-Product Selector; Hikvision-Product Selector).

Video nadzor program nabavite putem našeg portala i online prodavnice za video nadzor

Online prodavnica za video nadzor za vas obezbeđuje samo najbolja rešenja i eksperte, profesionalce koji će vam ponuditi adekvatne softverske alate za video nadzor, koji će vam olakšati i omogućiti efikasnije poslovanje sa najsavremenijim sistemima video nadzora.

Kod nas možete preuzeti online softverske alate pomoću kojih možete definisati sve neophodne parametre za planiranje i projektovanje video nadzor rešenja po vašoj želji! Pošaljite nam upit i u najkraćem roku ćete dobiti sve neophodne informacije.

 

Online prodavnica za video nadzor za vas obezbeđuje samo najbolja rešenja i eksperte, profesionalce

koji će vam ponuditi adekvatne softverske alate za video nadzor, koji će vam olakšati i omogućiti efikasnije poslovanje sa najsavremenijim sistemima video nadzora.

Kod nas možete preuzeti online softverske alate pomoću kojih možete definisati sve neophodne parametre za planiranje i projektovanje video nadzor rešenja po vašoj želji! Pošaljite nam upit i u najkraćem roku ćete dobiti sve neophodne informacije.