Kada planirate i projektujete video nadzor sistem na način da ispuni sva očekivanja koja pred njega postavite, na ovom mestu možete se poslužiti korisnim online softverskim alatima koji će vam jednostavno i brzo pomoći da definišete sve potrebne parametre, neophodne za kreiranje video nadzor sistema po vašoj želji.

Čemu su namenjeni softverski alati za video nadzor? Softverski alati za video nadzor su korisni kako bi klijenti što bolje i lakše odabrali željeni sistem video nadzora. Program za video nadzor i video nadzor aplikacija su izuzetno korisna sredstva koja omogućavaju osnovne parametra kada su kamere za video nadzor u pitanju.Potrebe za kapacitetom skladištenja mogu se razlikovati u zavisnosti od broja povezanih kamera, potrebnih dana skladištenja, formata videa, stepena kompresije, rezolucije kamere, kadrova u sekundi, dubine boja, mogućnosti sistema, komponenti, hardvera, konfiguracija, postavki i softvera.

 

Čemu služe BW i HDD kalkulatori?

Kalkulator propusnosti i skladištenja podataka može se koristiti kao alat za izračunavanje brzine kadrova, rezolucije i kompresije. Ovaj softver je besplatan i dizajniran je za sve Hanvha NVR i softverske proizvode za izračunavanje korisnosti propusnog opsega i skladištenja.

 

Objektiv kalkulatori – kako odabrati pravi?

Odabirom fokusne dužine objektiva utiče se na veličinu prikaza promatranog objekta na monitoru. Na taj način direktno se utiče na prepoznatljivost osoba ili objekata promatranja. Što je osoba ili objekat krupnije prikazan, lakše je promatrati ili izvršiti identifikaciju iz zapisa.Po preporuci evropskih standarda za CCTV poželjno je da osoba, kako bi bila prepoznata, zauzima barem 50% visine monitora. Isto tako za pozitivnu identifikaciju potrebno je da slika osobe zauzima 120% ili više, efektivne slike na monitoru. Zbog toga, kako biste znali kakav video nadzor vam je potreban za efikasnu pokrivenost prostora, ovaj program za video nadzor će vam pomoći da odaberete adekvatan objektiv kamere za video nadzor.

 

Softverski alati se mogu nabaviti putem portala Video nadzor

Portal Video nadzor za vas traži samo najbolja rešenja i najprofesionalnije stručnjake koji će vam ponuditi adekvatne softverske alate za video nadzor, koji će vam olakšati i omogućiti efikasnije poslovanje sa najsavremenijim sistemima video nadzora. Kod nas možete preuzeti online softverske alate pomoću kojih možete definisati sve neophodne parametre za kreiranje video nadzora po vašoj želji! Pošaljite nam upit i u najkraćem roku ćete dobiti sve neophodne informacije o željenim partnerima i uslugama.