PROFESIONALNE DVC VIDEO INTERFON SOLUCIJE

30/04/2019 |

Alarm Automatika predstavila DVC 2-Easy video interfonsko rešenje koje svojom fleksibilnošću odgovara na savremene potrebe kupaca i tržišta.

Zbog načina ožičenja i fleksibilnosti, DVC® 2-Easy sustav je kvalitetan odabir kako za instalatera tako i za korisnika. Prednost za instalatera je mogućnost korištenja već postojeće, stare instalacije ili jednostavnost povlačenja nove što znači manji trošak za krajnjeg korisnika, dok modularnost sustava omogućava prilagodbu specifičnim željama i financijskim mogućnostima korisnika te jednostavnijim proširenjima.

 

video-interfoni Stalna potreba za pronalaskom jednostavnih i boljih rješenja za naše kupce potakla nas je da u DVC® ponudu uvrstimo 2-Easy videointerfonske sustave koji se povezuju pomoću samo dvije žice. Zbog načina ožičenja i fleksibilnosti, DVC® 2-Easy sustav je kvalitetan odabir kako za instalatera tako i za korisnika. Prednost za instalatera je mogućnost korištenja već postojeće, stare instalacije ili jednostavnost povlačenja nove što znači manji trošak za krajnjeg korisnika, dok modularnost sustava omogućava prilagodbu specifičnim željama i financijskim mogućnostima korisnika te jednostavnijim proširenjima u slučaju potrebe.

2-Easy

DVC® videointerfonski sustavi montiraju se pomoću 2-Easy dvožilnog BUS kabela kojim se prenose i svi audio i video podaci, napajanje i upravljački signali. Ovakav sustav se putem različitih modula jednostavno proširuje te koristi i za upravljanje rasvjetom, dodavanje dodatnih kamera, bežične i IP videointerfonske uređaje kao i vezu s Wi-Fi ruterom radi povezivanja s mobilnim aplikacijama.

FishEye kamere

Većina DVC® videointerfonskih vanjskih jedinica opremljena je sa širokokutnom (FishEye) kamerom u boji koja pokriva kut gledanja od 170o (horizontalno) i 130o (vertikalno). Te karakteristike omogućuju korisniku znatno lakšu identifikaciju osoba i bolje uočavanje različitih pojedinosti njihovog pojavljivanja na ulazu.

 

Povezivanje s AHD kamerama

Videointerfonski DVC® sustav moguće je nadopuniti s do četiri analogne (AHD) kamere za bolji nadzor pojedinih prostora, pored ulaznih vrata ili dvorišne ograde na kojima se nalazi montirana vanjska videointerfonska jedinica. Slike s kamera se mogu uživo pregledavati.

Komunikacija

U suvremenom svijetu dobrodošlo je sve što olakšava komunikaciju pa je tako sustav DVC® videointerfonije moguće koristiti za interfonske pozive i vezu među susjedima u stambenoj zgradi ili u susjednim kućama.

 

Relejni modul

Uz pomoć relejnog modula moguće je DVC® videointerfonski sustav povezati i koristiti i za druge funkcije poput otvaranja i drugih vrata osim ulaznih ili upravljanje rasvjetom (uključenje, isključenje).

 

Panel s tipkovnicom za pristup

Za sigurnost kontrole pristupa i ulaza u objekte osmišljena je DVC® tipkovnica kojoj se mijenja raspored brojki na prednjoj ploči kako se po otiscima ne bi mogle ustanoviti brojke koje sačinjavaju pristupnu lozinku. Pored toga, moguć je i ulaz RFID proximity karticama, back-up pristupnih lozinki na SD karticu kao i rad ili u videointerfonskom sustavu ili kao samostalni uređaj.

 

Za dodatne informacije kontaktirajte jedan od naših ureda.

Lider na regionalnom tržištu rješenja zaštite

Alarm automatika d.o.o. je regionalni tržišni lider u osmišljavanju i izvedbi cjelovitih, inovativnih i integriranih rješenja tehničke zaštite, koja danas, punih 30 godina od osnutka tvrtke, uspješno posluje u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Albaniji, Bugarskoj, Rumunjskoj i Mađarskoj. Distribucija rješenja videonadzora, protuprovale, videointerfonije, kontrole pristupa i dojave požara moguća je kako zbog vrlo razvijene mreže kupaca i partnera tako i radi povezanosti s vodećim svjetskim proizvođačima industrije tehničke zaštite. Zaštita kompleksnijih objekata koji se štite s više različitih sustava tehničke zaštite – od projektiranja do izvedbe, održavanja i softverske integracije – središnja nam je djelatnost zadnjih desetak godina.
Usluge poput projektiranja, tehničke i IT podrške, implementacije, održavanja, servisa i edukacije, kao i samostalno razvijeni ABsistem® softveri za centralizaciju (s videoverifikacijom, u Cloud sučelju) i integraciju sustava tehničke zaštite te različiti specijalistički softveri i rješenja (npr. za regulaciju parkinga, kontrolu pristupa na odlagalištima otpada ili brojanje posjetitelja) garancija su uspješnosti rada i daljnjeg rasta.

Za dodatne informacije o DVC video interfon rešenjima informišite se kod kompanije Alarm Automatika, gde možete dobiti adekvatnu konsultativnu podršku u vezi sa planiranjem i realizacijom vašeg bezbednosnog projekta.