Rezultati pretrage za

REVOLUCIONARNA VMS PRETRAGA – AVIGILON APPEARANCE SEARCH™

15/10/2016

Avigilon Appearance Search™ video nadzor analitička tehnologija predstavlja sofisticirani alat za naprednu obradu video podataka.

Avigilon video nadzor pretraga sa lakoćom i brzo vrši sortiranje višečasovnih snimaka, simultano sa svih video nadzor kamera u sistemu, što omogućava efikasno izvršenje incident menadžment procedure i brzo pronalaženje određenih osoba, objekata, ili npr. traženog vozila.

Avigilon Appearance Search™ tehnologija može značajno poboljšati vreme reagovanja u incidentnim slučajevima i unaprediti forenzičke istrage, omogućujući operaterima da lako prikupe čvrste video dokaze, uz jednostavno kreiranje hronološkog sleda incidentnog događaja. Avigilon Appearance Search™ automatski analizira video podatke sa više izvora, kako bi se brzo locirale osobe, vozila, ili objekti od interesa. Tehnologija je namenjena kompletnoj Avigilon liniji video analitičkih rešenja.
*video snimak
„Avigilon Appearance Search™ je sofisticiran alat za pretraživanje video podataka“ , izjavio je Avigilon-ov Senior VicePresident i CTO, g-din Mahesh Saptharishi. „Ona osnažuje pripadnike obezbeđenja i operatere da odlučno reaguju, kako bi dobili brz odgovor na ključna pitanja – ko, šta, gde i kada“.

  • ZAHTEV ZA DOSTAVLJANJE PONUDA

    Pomoći ćemo vam u preciziranju vašeg zahteva, a kako biste dobili najbolje cene, iskomuniciraćemo sa više iskustveno-pouzdanih firmi koje posluju u vašem neposrednom okruženju i bave se distribucijom, prodajom i ugradnjom opreme za koju ste iskazali interesovanje. Na ovaj način bićete u mogućnosti da dobijete više kvalitetno ponuđenih rešenja, pa ćete lakše, sigurnije i jednostavnije - kroz oficijelni distributerski kanal proizvođača, biti u prilici da odaberete rešenje koje je u skladu sa vašim potrebama i budžetom.    Slobodno opišite svoj zahtev. Određeni brend za koji ste zainteresovani, željeni broj kamera, ili druge video nadzor opreme koju planirate da nabavite. Navedite sve vama bitne specifičnosti i funkcionalnosti koje od sistema očekujete, a mi ćemo vam pomoći u kompletiranju tehničkog rešenja, u optimizaciji i preciziranju vašeg zahteva.

Tag: