Rezultati pretrage za

COGNIMATICS 3D SOLUCIJA ZA BROJANJE POSETILACA

10/01/2017

Nova Cognimatics 3D solucija za brojanje posetilaca predstavljena u okviru retail sajma NRF Big Show, New York.

Cognimatics, globalni lider u on-board analitici, predstavio je 3D rešenje verzije svog uspešnog TrueView People Counter-a na NRF Big Show retail sajmu u Njujorku, USA. Ova nova aplikacija pod nazivom TrueView 3D People Counter razvijena je isključivo za AXIS P8804 komplet stereo senzora.

Cognimatics sa sedištem Švedskoj, koga je kupio Axis Communications 2016-te, pionir je u razvoju on-board analitike već više od decenije sa aplikacijama za footfall analizu, menadžment i upravljanje redovima, za analitiku zauzetosti prostora i demografsku age&gender video analitiku. 3D verzija svetski poznatog TrueView People Counter-a među prvima je na listi želja Congimatics partnera.

„Cognimatics je imao puno uspeha sa svojim TrueView People Counter proizvodom. Sa funkcionalnostima koje omogućuje 3D verzija People Counter-a, i sa Axis stereo senzor kompletom u stanju smo da zajedničkim snagama obezbedimo soluciju za većinu potreba i specifičnih situacija prilikom brojanja posetilaca, kao i da dodatno poboljšamo našu ponudu u segmentu maloprodaje,“ rekao je Johan Akesson, generalni direktor za maloprodaju u Axis Communications.

TrueView 3D People Counter® upotpuniće postojeću 2D ponudu, sa poboljšanim mogućnostima za svetlosno izazovne uslove npr. pri jakom suncu i promenama izazvanim senkama, ili u slučajevima visoko-frekventnog saobraćaja posetilaca, kao i na instalacijama gde su niže visine plafona na koji se sistem montira.

Osnovno o TrueView 3D People Counter-u:

  • 100% embedovan, izvršava se sa IP kamere.
  • Montažna visina: 2,4m do 4m, saznajte više na sledećem linku – Cognimatics video nadzor analitika
  • Kompatibilan sa AXIS P8804 stereo senzor video nadzor kompletom

Aplikacija za brojanje posetilaca dostupna je putem Cognimatics oficijelnog distributivnog prodajnog kanala, od 1. februara 2017-te, uz AXIS P8804 stereo senzor komplet, dostupnim putem Axis zvaničnog prodajnog programa: http://www.axis.com/se/sv/where-to-buy.

O Cognimatics-u:

Cognimatics ima dugu istoriju i snažan uticaj na industriju kada su people counting aplikacije u pitanju. Preko globalne mreže distributera i sistem integratora, kompanija posluje u više od 70 zemalja. Mnogi veoma uspešni lanci maloprodaje koriste Cognimatics proizvode i rešenja da poboljšaju svoje performanse i da unaprede iskustva kupaca. Osnovana 2003.godine Cognimatics je švedska kompanija koju čini tim vodećih svetskih istraživača iz oblasti video analitike. Cognimatics tehnologija zasnovana je na temeljima nauke i često je hvaljena za dugogodišnju izuzetnu preciznost koju isporučuje. Cognimatics-a je kupljen od strane kompanije Axis Communications juna 2016-te, čime je omogućen dalji razvoj inovativnih poslovnih i bezbednosnih video analitičkih aplikacija.

Za dodatne informacije posetite website Axis i Cognimatics distributera – IP Way.

  • ZAHTEV ZA DOSTAVLJANJE PONUDA

    Pomoći ćemo vam u preciziranju vašeg zahteva, a kako biste dobili najbolje cene, iskomuniciraćemo sa više iskustveno-pouzdanih firmi koje posluju u vašem neposrednom okruženju i bave se distribucijom, prodajom i ugradnjom opreme za koju ste iskazali interesovanje. Na ovaj način bićete u mogućnosti da dobijete više kvalitetno ponuđenih rešenja, pa ćete lakše, sigurnije i jednostavnije - kroz oficijelni distributerski kanal proizvođača, biti u prilici da odaberete rešenje koje je u skladu sa vašim potrebama i budžetom.    Slobodno opišite svoj zahtev. Određeni brend za koji ste zainteresovani, željeni broj kamera, ili druge video nadzor opreme koju planirate da nabavite. Navedite sve vama bitne specifičnosti i funkcionalnosti koje od sistema očekujete, a mi ćemo vam pomoći u kompletiranju tehničkog rešenja, u optimizaciji i preciziranju vašeg zahteva.

Tag: