Zahvaljujući saradnji sa našim pouzdanim distributerima i sistem integratorima, putem portala Videonadzor.net dostupna vam je najkvalitetnija oprema za video nadzor, kao i IT usluge naših stručnjaka. Odaberite kategoriju u skladu sa Vašim potrebama, i kontaktirajte naše partnere.

Oprema za video nadzor – vrste kamera i video nadzora

Teško je presuditi da li su digitalne ili analogne kamere najbolje kamere za video nadzor. Istina je da su i jedne i druge tražene, pa bilo da su vam potrebne bežične kamere za video nadzor sa memorijom, kamere sa mikrofonima, ili samo sa osnovnim funkcijama – sigurno ćete naći ono što tražite.

Ne možemo da preporučimo samo jedan sistem, jer je ponuda svake kategorije interesantna određenim klijentima. Izaberite kategoriju koja odgovara potrebama Vašeg poslovanja, kao i Vašem budžetu.

  • IP video nadzor nudi široku mogućnost primere, i predstavlja korak ka napretku za svaku kompaniju.
  • CCTV kategoriju čini analogna oprema za video nadzor, a ugradnja video nadzora na ovaj način je najduže prisutna, pa tako i najpovoljnija.
  • Hybrid video nadzor omogućuje korišćenje različitih tehnologija, pa postavljanje video nadzora ove kategorije odgovara specifičnim potrebama korisnika.

Specijalne usluge uz najbolji video nadzor

Da bi Vaš sistem video nadzora funkcionisao besprekorno, nije dovoljna samo kvalitetna wifi kamera, ili neka druga. Ukoliko želite da iskoristite sve prednosti koje nudi ugradnja video nadzora, na raspolaganju su Vam i:

  • opcija video analitike
  • IT usluge naših partnera
  • SW alati
  • aktivna i pasivna mrežna IT oprema
  • kao i servis i održavanje koje zahtevaju video nadzor alarmni sistemi, sistemi tehničke zaštite i računarske mreže.

Takođe, ukoliko želite da budete upoznati do detalja sa time kako funkcionišu vaši video nadzor alarmni sistemi, na raspolaganju su vam i:

  • obuke i seminari uz koje ćete unaprediti, ali i sertifikovati svoje znanje iz ove oblasti.

Profesionalna ugradnja video nadzora

Ozbiljni biznisi ulaganje u video nadzor ne dovode u pitanje! Svi sistemi se sastoje se od određenih kamera, uređaja, kabova i opreme, ali briga o ovim elementima i montaža video nadzora ne mora da bude Vaša dužnost.

Na Vama je da odaberete najbolje kamere za video nadzor i pošaljete upit, a postavljanje video nadzora može, u skladu sa dogovorom, da za Vas obavi tim profesionalaca. Partneri koje odaberete će se pobrinuti da kompletna instalacija video nadzora, odnosno njihove opreme, bude obavljena po najvišim standardima.

Video nadzor cena – Pošaljite upit za najbolji odnos cene i kvaliteta

Kada su u pitanju kamere za video nadzor cena zavisi od vrste nadzora za koju se odlučite, ali naravno i od kvaliteta opreme. Naš zadatak je da Vas povežemo sa iskustveno-pouzdanim firmama koje će vam ponuditi najkvalitetnije proizvode i usluge, a sve to po najoptimalnijoj ceni.

Cena video nadzora najčešće pored opreme uključuje i postavljanje video nadzora. Ukoliko izaberete ovu opciju za video nadzor komplet cena za sve usluge biće povoljnija uz naš distributerski kanal. Naši partneri će naći kvalitetno, sigurno i jednostavno rešenje za Vas i Vaš biznis.

Ukoliko ste izabrali željenog partnera, a zanima vas cena kamere za video nadzor, ili cena ugradnje video nadzora, pošaljite upit i informaciju ćete dobiti u najkraćem mogućem roku!