Rezultati pretrage za

Partner Program

Ukoliko ste distributer ili sistem integrator iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, ili Slovenije, ukoliko poslujete u sektoru telekomunikacija i aktivno se bavite poslovima vezanim za video nadzor, ili u domenu korespodentnih ICT solucija, održavanjem, računarskim mrežama,…

Pružamo vam mogućnost da se vaše poslovanje nađe među odabranima u regionu, kao i da vam kroz dugoročno partnerstvo omogućimo kvalitetnu i direktnu komunikaciju sa tržištem i potrebama kupaca koji se nalaze u vašem neposrednom okruženju.

Prvi korak je da popunite polja u formularu ispod, kako bismo mogli izvršiti evaluaciju vašeg poslovanja i utvrditi postoji li mogućnost saradnje. Nakon toga ćemo vas kontaktirati radi eventualnog dogovora o saradnji i mogućnostima podrške vašim marketing i prodajnim procesima.

Vaši podaci

Podaci firme

Odaberite kategorije

  • ZAHTEV ZA DOSTAVLJANJE PONUDA

    Pomoći ćemo vam u preciziranju vašeg zahteva, a kako biste dobili najbolje cene, iskomuniciraćemo sa više iskustveno-pouzdanih firmi koje posluju u vašem neposrednom okruženju i bave se distribucijom, prodajom i ugradnjom opreme za koju ste iskazali interesovanje. Na ovaj način bićete u mogućnosti da dobijete više kvalitetno ponuđenih rešenja, pa ćete lakše, sigurnije i jednostavnije - kroz oficijelni distributerski kanal proizvođača, biti u prilici da odaberete rešenje koje je u skladu sa vašim potrebama i budžetom.    Slobodno opišite svoj zahtev. Određeni brend za koji ste zainteresovani, željeni broj kamera, ili druge video nadzor opreme koju planirate da nabavite. Navedite sve vama bitne specifičnosti i funkcionalnosti koje od sistema očekujete, a mi ćemo vam pomoći u kompletiranju tehničkog rešenja, u optimizaciji i preciziranju vašeg zahteva.