Prodavnica

Dahua IP kamere omogućavajau snimanje u najvećoj mogućoj rezoluciji, efikasno detektovanje pokreta i lica, kao i funkciju udaljenog pristupa – što omogućava korisniku da prati video snimke u realnom vremenu, sa bilo kog mesta. Mogu raditi i samostalno, bez NVR snimača. Pogledajte našu ponudu i poručite Dahua IP kamere online!

Dahua IP kamere za video nadzor vrhunskog kvaliteta!

Dahua IP kamere, sa implementiranom sofisticiranom tehnologijom i inovatnim rešenjima, predstavljaju najbolji sistem sigurnosnih kamera na tržištu u ponudi su najnovije panoramske kamere sa više senzora, opcijom PoE na razdaljini od 800 m, stabilnim prenosom audio/video podataka putem mrežnog kabla i AI Codec-om.

Ove mrežne kamere podržavaju snimanje putem microSD kartice, te su vrlo praktične i jednostavne za korišćenje:

  • Možete pratiti dešavanja sa nadzornih kamera uživo, što je idealna solucija za praćenje događaja sa udaljene lokacije.
  • Možete izvršiti presnimavanje snimaka i naknadno gledanje, što je savršeno rešenje kada se objekat ne posmatra 24/7h od strane čuvara.

U našoj ponudi je dostupna VizMind serija Dahua IP kamera, za profesionalce koji zahtevaju najnovije inovacije, potom VizSense serija za one koji traže balans između troškova i performansi, kao i Lite serija za kupce koji brinu o budžetu, ali ne žele da zapostave kvalitet.

Dahua IP kamera – cena i online prodaja

Ukoliko ste u potrazi za viskokokvalitetnim nadzornim kamerama, sa funkcijama detekcije pokreta i pametnom tehnologijom, poručite IP kamere Dahua brenda.

Cena svakog proizvoda je istaknuta na sajtu, a modeli se razlikuju u skladu sa specifikacijama – maksimalna rezolucija slike, brzina prenosa podataka, ugao snimanja, opcija prelaska zamišljene linije (tripwire), SMD i slično.

Kupovina putem Video nadzor online prodavnice opreme za video nadzor je jednostavna, laka i bezbedna procedura, a potrebno je samo da smestite uređaj u korpu i popunite podatke za isporuku.

Dostavu vršimo na teritoriji cele Srbije, a vaša poručena oprema će vas čekati na izabranoj adresi u rekordnom roku!

Istražite nas asortiman i pogledajte druge modele kineskog brenda:

  • Dahua AHD kamere
  • Dahua Wifi kamere

Pored dostave opreme, u saradnji sa našim licenciranim integrator partnerima, nudimo i usluge instalacije i obuke u vezi pravilnog korišćenja sistema video nadzora, uz dodatnu doplatu.