NVR snimači

NVR snimač ili mrežni video rekorder je uređaj koji se ugrađuje kod IP sistema za video nadzor. NVR kamere nude mogućnost snimanja u 4K Ultra HD rezoluciji, bežični transfer podataka putem interneta i skladištenje video zapisa u digitalnom formatu, na USB-u, SD memorijskoj kartici ili sličnim uređajima. Poruči snimač online i očekuj brzu dostavu!

Visokokvalitetni NVR snimači visokih performansi

NVR snimači (Network video recorder) omogućuju reprodukciju slike najboljeg mogućeg kvaliteta. U našem asortimanu možete pronaći mrežne video snimače 5 MP, 8 MP, 12 MP ili u 4K Ultra HD rezoluciji.

Transfer podataka se vrši preko UTP kablova ili bežično, putem Wifi mreže – što znači da se podacima i skladištenom video materijalu može pristupiti putem pametnih uređaja (mobilnog telefona, tableta, računara).

Razlika između DVR snimača i NVR uređaja leži u načinu i mestu kodiranja video materijala. Naime, video zapis se kod digitalnih video rekordera obrađuje unutar samog snimača, dok se ovaj proces na mrežnom video rekorderu dešava unutar kamere, a potom se strimuje u NVR uređaj za skladištenje ili daljinsko gledanje.

U teoriji, na NVR snimač se može priključiti neograničen broj kamera, dok DVR snimač za analogne kamere obično ne prevazilazi 32 kamere. Jedino ograničenje NVR uređaja može biti u brzini celokupne mreže, tj. interneta.

Napajanje kamere je moguće ostvariti i preko samog NVR uređaja, ukoliko je reč o IP kamerama sa opcijom napajanja pomoću PoE standarda (Power over Ethernet). Ovo je znatno praktičnija i štedljivija opcija, a koriste se opet UTP kablovi.

Kako odabrati NVR snimač?

Kriterijumi za odabir NVR uređaja će zavisiti od vaših individualnih potreba i tehničkih mogućnosti sistema video nadzora:

  • Kapacitet skladištenja – odnosi se na raspoloživ memorijski prostor, odnosno broj hard diskova koji se može ugraditi. Važno je da su rekorder i hard disk kompatibilni. Veličina ugrađenog hard diska će odrediti koliko dana možete čuvati snimke. Pa tako, ako snimate u Full HD rezoluciji (1920 x 1080p) potreban vam je hard disk od 2 x 4 TB, dok je za 4K Ultra HD (3840 x 2160p) potreban disk od 4 x 6 TB.
  • Brzina prenosa podataka – meri se u Mbps ili Megabitima u sekundi, a što jedan snimač ima više portova, to će i brzina biti veća. Ovo je ključno ukoliko želite brzo skladištenje video zapisa i odličan kvalitet snimaka, bez prekida.
  • Povezivanje sa alarmnim sistemom – mnogi rekorderi imaju i alarmni interfejs. Ukoliko posedujete i alarmni sistem, možete ga povezati sa video nadzorom i tako ostvariti inetrnu komunikaciju 2 sistema. Moguća je i opcija obaveštenja putem e-maila ukoliko se alarm aktivira.

NVR snimač – cena i online prodaja NVR uređaja

Širok spektar mrežnih video rekordera, izvanrednog dizajna i besprekornih performansi, možete pronaći u našem asortimanu snimača za video nadzor.

Cena NVR-a je istaknuta pored proizvoda, a formirana u skladu sa kvalitetom izrade, implementrianom tehnologijom i renomeom brenda sa čijim potpisom dolazi.

Uvrstili smo pouzdane proizvođače poput Dahua i Hikvision, te je samo potrebno da istražite ponudu i odaberete model u skladu sa vašim potrebama.

Dostavu vršimo na teritoriji cele Srbije, a vaša oprema stiže na kućnu adresu u najkraćem mogućem roku!

U dogovoru sa vama, a u saradnji sa licenciranim partnerima, vršimo i usluge montaže i obuke prema potrebama, uz doplatu.