Kamere za vikendice

Kamere za vikendice visoke rezolucije za snimanje danju, noću i tokom svih vremenskih prilika. Osigurajte svoju vikendicu čak i kada niste na licu mesta. Odaberite kamere za nadzor vikendice koje omogućavaju pregledanje snimaka uživo i alarmiraju vas kada dođe do neautorizovanog upada. Pogledajte ponudu, poručite online i očekujte dostavu u kratkom roku!

Kamere za vikendice pružaju bezbedan boravak i čuvaju vašu imovinu

Uz adekvatan set kamera za vikendice i ostale potrebne nadzorne opreme, možete očekivati bezbedan boravak sa svojim najmilijima u lepom okruženju za opuštanje.

Osigurajte se čak i kada niste prisutni i to uz pregledanje snimaka uživo koje pružaju IP kamere za video nadzor.

NVR ili DVR snimači za nadzor koje ste odabrali, naravno u skladu sa ostalom opremom, omogućavaju snimanje i čuvanje video snimaka na hard disk, tako da zapise možete kasnije pregledati vi ili nadležni organi, prema potrebama.

Iako izuzetno kvalitetna, IP nadzor je i nešto skuplja opcija, posebno kada je u pitanju nadzor objekata u kojima se ne nalaze vredne stvari.

Ukoliko vam nisu neophodne pogodnosti koje pruža IP, pogledajte i ponudu za analogne AHD kamere, koje pružaju zadovoljavajuću rezoluciju uz niske cene sistema.

Karakteristike na koje je potrebno odabrati pažnju prilikom odabira kamere za nadzor vikendice

Vikendice su često na meti provalnika zato što su vlasnici tamo najviše borave tokom vikenda ili u periodima lepog vremena. Dakle, preko nedelje i zime postoji veća šansa za napadaom provalnika i potrebom za zaštitu kako spoljne imovine, tako i vrendosti koje se nalaze unutar vikendice.

Odlična opcija za obezbeđivanje i nadzor dvorišta i okućnice jesu spoljne kamere za video nadzor. Prilikom odabira kamere za nadzor vikendice za spoljnu upotrebu je obavezno obratiti pažnju na karakteristike kao što su IP rejting otpornosti na spoljne uticaje i udarce, radna temperatura, IC diode za snimanje u mraku.

Ukoliko potajno želite da obezbedite vikendicu iznutra, mini kamere koje se lako skrivaju i pružaju odličan kvalitet video zapisa, odlična su opcija.

Video nadzor za vikendice možete povezati za alarmni sistem i tako se dodatno zaštititi i uticati na prevenciju neautorizovanog upada u vikendicu.

Cene i prodaja kamera za vikendice

Cene kamera za vikendice možete pogledati na našem sajtu, uporediti ih sa specifikacijama i napraviti najbolju odluku za vašu vikendicu. Primetićete da se u našoj ponudi nalaze kamere za vikendice Dahua, Hikvision i drugih pouzdanih brendova, tako da možemo garantovati kvalitet naših proizvoda.

Odlična opcija jesu i video nadzor kompleti, gde jednom kupovinom možete obezbediti sve što vam je potrebno.

Prodaja kamera za vikendice se obavlja online, izuzetno je jednostavna i praktična. Nakon kupovine potrebne opreme, dostavu možete očekivati na dogovorenoj adresi u najkraćem roku.

Uz doplatu, u saradnji sa licenciranim partnerima, vršimo i usluge montaže, kao i obuke o načinu rada kamera i drugih artikala.