Mini kamere

Mini kamere (mikro kamere) se lako montiraju i kamufliraju. Bešumne su i neuočljive golim okom, dok pružaju HD rezoluciju i odličan kvalitet slike u noćnom režimu. Odlične su kao zaštita od provalnika ili nadzor dece, jer snimke sa kamera možete pratiti uživo. Poručite online i sačekajte dostavu!

Mikro kamere kao neprimetan nadzor tokom 24h

Glavna prednost mini kamera jesu male dimenzije, zbog čega se jednostavno ugrađuju u uređaj po želji ili kamufliraju tako da budu gotovo neprimetne za oko posmatrača.

Tokom snimanja i aktivacije se ne čuje nikakav zvuk, niti postoji bilo kakva signalizacija da se mini kamere za stan i kuću nalaze u prostoriji. Većina modela snima jednako kvalitetno u uslovima smanjene vidljivosti zbog infracrvenih dioda, pa je nadzor prostorije zagarantovan 24h!

Ukoliko kamere koristite na radnom mestu, obavezno je prema zakonu da zaposlene obavestite o mogućnostima snimanja.

Snimke sa mini kamera gledajte uživo ili nakon presnimavanja

Savremene mini kamere za video nadzor za stan, kuću ili kancelariju podržavaju modernu tehnologiju. Mini WiFi kamere je moguće putem aplikacije povezati telefonom i primati notifikacije o uočenim pokretima u prostoriji gde se vrši nadzor.

Kamera mini, u radni režim može nastupiti tek nakon što primeti detekciju pokreta, što zavisi od modela!

Mikro kamere su idealne kada sa udaljenosti želite vršiti nadzor dece, starijih ili zaštititi imovinu i dragocenosti od provalnika. Mini kamere su teško uočljive, pa su i prava zamka za neželjene goste!

Sačuvane snimke sa mikro kamera je svakako moguće proveriti naknadno preko Windows Meda Player-a, VLS media player-a, KMPlayer-a i mnogih drugih.

Naknado pregledanje snimaka sa mini kamera ima prednosti kao što su:

  • olakšavanje posla policiji prilikom hvatanja provalnika;
  • snimak sa kamere jeste i validan dokaz prilikom naplate štete od krađe kod osiguranja.

Standardna mini WiFi kamera za video nadzor za kuću omogućava nadzor sa udaljenosti bez obzira da li koristite Android ili iOS operativne sisteme na telefonima.

Mini kamerica pruža širok ugao snimanja, nekada čak i do 170 stepeni, IR Night vision opciju, FULL HD rezoluciju od 1920 x 1080 piksela. Pored vizuelnog, postoji mogućnost i za vrhunski kvalitet audio snimaka uz mikrofon ugrađen u mini kameru.

Mnoge mini kamere omogućuju i samo snimanje zvuka ili fotografisanje. Obavezno nabavite i MicroSD karticu od 32GB za čuvanje snimaka.

Špijunske kamere kao podvrsta mini kamera

Špijunske mikro kamere se koriste za profesionalne delatnosti špijuniranja i ugrađuju se u olovke, priveske, upaljače i druge male predmete. Špijunska kamera može biti sa integrisanom memorijom i nadogradivom memorijom uz SD karticu.

Moguće je obavljati snimanje zvuka i slike i do 48h bez pauze. Kvalitet snimaka je odličan i može se reprodukovati na bilo kom uređaju.

Posebno su korisne špijunske kamere koje imaju mogućnost zaštite od ometača.

Mini kamere cene i prodaja online

Ukoliko vas interesuje mikro kamera, cena je istaknuta na sajtu pored proizvoda zajedno sa specifikacijama. Jednostavno možete obaviti pregled i upoređivanje cena sa mogućnostima mini kamera i odabrati prema potrebama.

Istražite kompletnu ponudu mini kamera WiFi, mini IP kamera, mini kamera na baterije i drugih modela!

Prodaja mini kamera se obavlja online putem sajta, dok dostavu možete očekivati na svojoj adresi!