IP kamera Dahua SD6C230U-HNI

IP kamera Dahua SD6C230U-HNI
67.776,00 RSD

Cena bez PDV-a

– 2MP kamera za video nadzor

– 1/2.8” Progressive Scan CMOS senzor

– Varifokalni objektiv 4.5mm-135mm

– Smart IR rasveta dometa do 150m

– Za spoljašnju montažu, IP66 zaštita

IP kamera za video nadzor 2MP; 1/2.8″ STARVIS CMOS čip, rezolucija 2 megapiksela; IP Snimanje 50/60fps u rezoluciji 1080p (Full HD), odnosno 25/30/50/60fps u 720p (HD); IC diode dometa do 150 metara; Ugrađen varifokalni objektiv 4.5~135mm, optički zum 30x; Auto iris i auto fokus; 2D i 3D redukcija šuma; WDR široki dinamički opseg; Starlight tehnologija za noćnu sliku u boji; H.265 video kompresija; Automatska kontrola pojačanja; Automatska kontrola bele boje; Kompenzacija pozadinskog osvetljenja; 255 predefinisanih pozicija; Inteligentno 3D pozicioniranje; Inteligentni video sistem IVS (Tripwire, Intrusion, Abandoned/Missing, detekcija lica); Automatsko praćenje; Slot za microSD memorijske kartice do 128GB; IP66 zaštita od vremenskih uslova; Napajanje 24V AC

kamera-za-video-nadzor-SD6C230U-HNI.pdf

Specijalizovani portal za ICT i bezbednosnu tehnologiju www.videonadzor.net obezbeđuje svim klijentima najbolje uslove kupovine.
Standardna i proširena proizvođačka garancija dostupna je za kompletan asortiman ponude:

kamere za video nadzor
video nadzor kompleti
snimači za video nadzor
oprema za video nadzor
uradi sam video nadzor
video analitika
alarm monitoring kompleti
video interfoni
monitoring vozila
profesionalne usluge i servisi

U saradnji sa autorizovanim partnerima portala kompletno planiranje, projektovanje, instalacioni proces, kao i obuka korisnika za rukovanje sistemom i prateća dokumentacija vezana za video nadzor zakonsko usaglašavanje obavlja se od strane ICT i video nadzor partnera licenciranih za ovu vrstu poslova. Dodatno, za sve kupljene sisteme koji iziskuju profesionalnu instalaciju, portal www.videonadzor.net obezbeđuje svim kupcima i garanciju na sve izvedene radove

Proces kupovine putem Upstream ICT Alliance web shop-a jednostavan je, siguran i brz. Odabirom i poručivanjem proizvoda iz prodavnice, dobićete detaljnu ponudu opreme za koju ste iskazali interesovanje. Po prijemu vaše porudžbine kontaktiraće vas naša služba prodaje kako bismo sa vama utvrdili sve specifičnosti vezane za instalacioni proces, kao i za eventualno neke posebne zahteve ili specifične potrebe koje su vama kao korisniku bitne. Nakon ovog koraka, dobićete kompletnu ponudu-predračun za plaćanje koja će sadržati informacije vama bitne za plaćanje i realizaciju posla:
– predmer i predračun za opremu
– predmer i predračun za neophodne instalacione radove
– rok isporuke i izvođenja radova
– garantni rokovi na opremu i radove

Zakon o privatnom obezbeđenju definiše instalaciju, korišćenje i održavanje sistema tehničke zaštite, a u skladu sa tim, autorizovani partneri portala www.videonadzor.net – licencirani za ovu vrstu poslova osiguraće da vaša kupovina bude usklađena sa zakonskim odredbama i propisima. Licencirani sistem integrator partneri vrše planiranje, projektovanje, instalacioni proces, kao i obuku korisnika za rukovanje sistemom i pružaju uslugu zakonskog održavanja sistema. Sva prateća zakonom obavezna dokumentacija vezana za zakonsko usaglašavanje obavlja se od strane ICT i video nadzor integrator partnera licenciranih za ovu vrstu poslova.

Nama je veoma važno da svakom kupcu, bilo da se radi o fizičkom ili pravnom licu, kreiramo dodatnu vrednost prilikom kupovine. Posebno u segmentu kupovine video nadzor kompleta i u segmentu kupovine alarm monitoring kompleta kupci mogu računati na vredne poklon pakete za početak saradnje.

Neposredno po prijemu vaše porudžbine kontaktiraće vas naša služba prodaje kako bismo sa vama utvrdili sve specifičnosti vezane za instalacioni proces, kao i za eventualno neke posebne zahteve ili specifične potrebe koje su vama kao korisniku bitne. U ovom koraku, bićete obavešteni i o adekvatnoj poklon paket promociji koja će vam biti ponuđena uz kupljeni sistemski komplet i uz naručenu uslugu instalacije.