PAMETNI INVESTIRAJU U PROCESE. MUDRI INVESTIRAJU U KOMUNIKACIJU.

pametni-investiraju-u-procese-mudri-u-komunikaciju-video-nadzor-300x300-1

Sadržaj članka

Loša komunikacija ubica je mnogih brakova. Razmišljajte o vašem kupcu kao o vašem supružniku. Tretirajte ih na taj način. Strateški marketing za B2B kompanije koje žele da uspostave dublje odnose sa kupcima, neprestano povećavaju prodaju bez nepotrebnog razbacivanja novca za oglašavanje, i koje žele da prenose poruku brenda koja ostavlja trajni utisak. Predstavljamo vam vodeću regionalnu platformu za strategijsko B2B oglašavanje – VideoNadzor.Net.

 

Gde vidite vašu kompaniju 2-3 godine od sad?

Zaglavljeni u moru identičnih marketing rešenja, laktajući se pri tom sa konkurentima radi delića pažnje tržišta i kupaca? Ili se vidite gde jakom tržišnom pozicijom i diferenciranim, strategijskim marketing pristupom uspešno prenosite željene poruke do kupaca? Razumljivo, nije ni malo lako boriti se iz dana u dan na online tržištu, pokušavajući da privučete pažnju na način kako to rade drugi,… pa, recimo da ćete za 2-3 godine biti na istom mestu (u najboljem slučaju) kao i vaši konkurenti. Pa, čemu onda uloženi trud i investirani resursi tokom ovog perioda?

Pametni ulažu u procese. Mudri ulažu u komunikaciju.

Efikasna, strategijska komunikacija polazna je osnova koja vam pomaže da izgradite odnose, procese, uspešna partnerstva i da realizujete profitabilne poslove. Koliko puta ste razmišljali da nešto kažete drugačije, niste sigurni kako, ali nekako drugačije… Znate da vaša ponuda sadrži unikatnu dodatnu vrednost, ali čini se da klijenti to jednostavno ne razumeju i vaše marketinške kampanje nailaze na „gluvi zid“, dok pokušavate da se diferencirate od mnoštva drugih, konkurentskih brendova.

Na kraju balade, i nakon tone resursa potrošenih na oglašavanje, shvatate da morate učiniti nešto radikalno kako biste privukli značajniju pažnju kupaca. Ali niste sigurni šta, gde, kako,..

Značaj centralnog mesta okupljanja kupaca i video nadzor profesionalaca

I dok uobičajene mantre kreću od polazne osnove tipa: „pa dobro, imam i ja website gde kupci mogu doći i pronaći šta im treba“,… poenta je na nekom, sasvim drugom mestu. Diverzitet sistemskih rešenja, sistemskih integracija i solucija koje su danas u ponudi, uz široku interoperabilnost, nametnuo je i nova pravila koja se posebno odnose na strategijsku B2B komunikaciju sa tržištem.

Kupci – krajnji korisnici, integratori i projektanti, danas više nego ikad, prepoznaju neosporivu dodatnu vrednost u postojanju centralnog mesta za stručno informisanje i objektivnu konsultativnu podršku o različitim opcijama i mogućnostima, integracijama, interoperabilnosti, zakonskoj regulativi, prednostima i nedostatcima, kao i o rizicima i cyber ranjivostima, kada su sistemi tehničkog obezbeđenja u pitanju.

Strategijska komunikacija sa tržištem koju regionalni portal VideoNadzor.Net kao informacioni hab za profesionalce i kupce omogućuje, realizuje se putem profesionalnih B2B/B2C poslovnih servisa koji podstiču diferencijaciju, promociju i prodaju za vendor, distributer i integrator kompanije:

#1
NAJČITANIJI BLOG–MAGAZIN U INDUSTRIJI
Najposećenija regionalna informativna platforma za video nadzor i korespodentne ICT tehnologije – VideoNadzor.Net – sa prosekom od preko 25k mesečnih poseta kupaca, integratora i projektanata iz zemalja regije Balkana.

#2
EFEKTNE REGIONALNE B2B I B2C NEWSLETTER KAMPANJE ZA PODRŠKU PROJEKTNOJ PRODAJI
Regionalna subscriber lista od 14k+ profesionalaca iz video nadzor i ICT struke, uključujući i CSO, CISO, CIO, CTO i CEO nivo menadžmenta srednjih i velikih kompanija krajnjih korisnika.

#3
PRODORNE B2C KAMPANJE ZA PODRŠKU RUN-RATE PRODAJI
Podrška prodaji brenda organizovanjem B2C kampanja u saradnji sa licenciranim integrator i instalater firmama, putem efikasnih Upstream ICT Alliance kanala prodaje i sa uvećavajućom bazom od 30k+ pravnih lica krajnjih korisnika.

Vodeća regionalna zajednica – VideoNadzor.Net

Regionalni portal VideoNadzor.Net razvili smo sa idejom da odgovorimo na pojavu velikog broja brendova upitnog kvaliteta, kako bismo bili u mogućnosti pružiti podršku vendorima i distributerima u efikasnijoj komunikaciji sa tržištem, kao i integrator firmama, projektantima i krajnjim korisnicima koji se nalaze pred odlukom u vezi sa izborom adekvatne solucije.

Iskustvo od preko 11 godina u video nadzor i korespodentnom ICT sektoru, kao i kontinuirano ulaganje u sopstvenu, ali i u edukaciju tržišta, dovelo nas je u poziciju da je danas VideoNadzor.Net ubedljivo najposećeniji, stručni industrijski portal u regiji zemalja Balkana, kako za profesionalce, tako i za male, srednje i velike kompanije – krajnje korisnike. Prosečna mesečna posećenost za period od Jan.2019 – Jun.2021 iznosi: 25.153 posetilaca (izvor: Google Analytics).

Sa pozicije broj 1 Google rezultata pretrage, opslužujemo 80% upita

VideoNadzor.Net čvrsto se pozicionirao kao broj 1, dakle na samom vrhu Google rezultata pretrage i to za veliki broj ključnih reči, od kojih smo posebno ponosni na: video nadzor, video analitika, video nadzor projektovanje, video nadzor servis i održavanje, video nadzor zakonsko usaglašavanje, video interfoni za zgrade, nadzorne kamere, softverski alati za video nadzor projektovanje, alarm monitoring kompleti,… Lista ključnih reči za koje zauzimamo vodeće pozicije veoma je dugačka i značajno se proširuje iz dana u dan, kao uostalom i iz godine u godinu.

Ovu poziciju br.1 na samom vrhu Google rezultata pretrage posebno su učvrstili, sa jedne strane višegodišnja optimizacija korisničko-čitalačkog iskustva na platformi https://videonadzor.net, kao i sa druge strane stručni tekstovi i sadržaji o aktuelnostima, proizvodima, solucijama, tehnologiji, integracijama i cyber ranjivostima. Sadržaj i tekstove kreiraju naše kolege sa internacionalnim iskustvom u branši od preko 15 godina, od kojih su neki svojevremeno bili i deo menadžmenta najvećih imena u industriji – globalno vodećih, zapadnih proizvođača video nadzor i video analitičkih sistemsih solucija.

Pročitajte još i: KAKO IZBEĆI NEGATIVNE MARKETING INICIJATIVE KOJE ĆE VAS ZA NOVE KUPCE I PARTNERE NAČINITI PRAKTIČNO NEVIDLJIVIM?

Poziv na partner saradnju

Poziv na partner saradnju sa regionalno-vodećom zajednicom VideoNadzor.Net otvoren je svim zainteresovanim vendorima, distributerima i integratorima koji strategijsku B2B komunikaciju sa kupcima i tržištem shvataju kao primarni način da dugoročno uspostave dublje odnose sa kupcima i koji žele da prenose marketing poruke koje tržištu i kupcima ostavljaju trajan i efikasan utisak. Pošaljite nam upit putem kontakt formulara kako bismo zakazali sastanak i započeli smislenu partner saradnju.

Kako funkcionišu IP kamere za video nadzor?

IP kamere za video nadzor, odnosno kamere koje komuniciraju putem Internet protokola omogućuju prikazivanje snimaka, koji su dostavljeni putem Internet konektivnosti, LAN, ili Wifi mreže. Konektivnost i povezivanje kamera može biti žično ili bežično (Wifi kamere).

Celokupan sistem IP video nadzora sastoji se: od makar jedne IP kamere, opciono MicroSD memorijske kartice, od PoE mrežnog sviča za video nadzor koji će pružiti napajanje IP kamerama, i od signalno-naponske kablovske infrastrukture. Dodatno, veći IP video nadzor sistemi podrazumevaju nabavku video nadzor snimača, klijentskih radnih stanica i monitora, dok kod manjih sistema besplatna aplikacija za udaljeni pristup video nadzor sistemu putem Interneta efikasno obavlja posao.

Jedna od glavnih prednosti IP video kamera za nadzor jeste pojednostavljena i efikasna konektivnost, radi pretrage snimljenog zapisa, alarmnih događaja, ili gledanja snimaka uživo, što je čini idealnom za monitoring bitnih događaja sa udaljene lokacije, putem Interneta.

Druga korisna funkcionanost kamere IP jeste lokalno arhiviranje snimaka na samoj kameri putem MicroSD kartice, što pojednostavljuje arhitekturu sistema i omogućuje naknadno pregledanje video nadzor zapisa. Postoje i LTE 4G i 5G kamere za video nadzor koje uz microSD karticu i uz SIM karticu omogućuju notifikacije korisniku u slučaju alarmnih situacija.